Bekijk in je browser

visual

Nieuwsbrief januari 2018

Beste leden,

Hierbij brengen wij u met veel plezier weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen OV De Noord en de bedrijventerreinen. In deze nieuwsbrief aandacht voor:
 

  • de geleiderails die de zogenaamde 'Alblasserdammertjes' zullen vervangen op bedrijventerrein Vinkenwaard;

  • het snuffelonderzoek dat KIWA uit zal voeren ter plaatse van Nieuwland Parc om eventuele gaslekken op te sporen;

  • de totstandkoming van de kledingbank Alblasserdam waar dringend behoefte is aan opslagruimte en vrijwilligers voor het nieuw te vormen bestuur;

  • om onze bedrijventerreinen zo veilig en schoon mogelijk te houden is de werkgroep KVO op zoek naar versterking. 
  • Op donderdag 1 februari van 8:30 tot 10:30 uur is de eerste editie van de vernieuwde Open Coffee Drechtsteden. U bent van harte uitgenodigd in Cultureel centrum Cascade.

 

We wensen u veel leesplezier! 

 

Hartelijke groet,

Bestuur OV De Noord 


visual

'Alblasserdammertjes' op Vinkenwaard worden vervangen door geleiderail

De paaltjes aan de Wattstraat en Edisonweg op bedrijventerrein Vinkenwaard, worden vervangen door een geleiderail. De zogeheten Alblasserdammertje bleken schade te veroorzaken aan het materieel van de ondernemers op het bedrijventerrein.

Lees meer

visual

Komt u de werkgroep KVO versterken?

De werkgroep KVO van OV De Noord is op zoek naar versterking!

Lees meer

visual

Snuffelonderzoek KIWA

OV de Noord heeft in de afgelopen periode diverse malen overleg gevoerd met de gemeente Alblasserdam over het elektriciteits- en gasnet van Rendant in of onder Nieuwland Parc. Dat overleg heeft er mede toe geleid dat aan KIWA opdracht is gegeven zogenaamd snuffelonderzoek op Nieuwland Parc uit te voeren om zo eventuele gaslekken op te sporen.

Lees meer

visual

Kledingbank Alblasserdam

Na een succesvolle proefperiode waarin gebleken is dat een kledingbank in Alblasserdam in een behoefte voorziet zou het mooi zijn als dit initiatief voortgang vindt.

Lees meer

visual

Vergroot je netwerk bij Open Coffee Drechtsteden

Op donderdag 1 februari van 8:30 tot 10:30 uur is de eerste editie van de vernieuwde Open Coffee Drechtsteden. MKB en ZZP uit de hele Drechtsteden zijn van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met deze vernieuwde opzet.

Lees meer