Word nu lid
#
10 jan 2018;

Komt u de werkgroep KVO versterken?

De werkgroep KVO van OV De Noord is op zoek naar versterking!

Zoals u wellicht weet is er op de industrie terreinen al ruim 8 jaar een werkgroep KVO actief. Deze werkgroep heeft als doel een veiliger en schoner industriegebied te creëren. De werkgroep onderhoudt namens OV De Noord hiervoor nauw overleg met de gemeente, politie en brandweer. Er zijn vier collega ondernemers actief in de werkgroep. Zij vertegenwoordigen de vier industriegebieden. We stellen ze graag even voor:

  • Ruud van de Marel (Hogendijk)
  • Aad Rozendaal (Nieuwland Parc)
  • Leen Huisman (Vinkenwaard Noord)
  • Dick Bovekerk (Vinkenwaard Zuid)

De werkgroep is echter dringend op zoek naar uitbreiding van het team. Nieuw bloed brengt immers weer andere inzichten met zich mee!


Er vinden vier vergaderingen per jaar plaats, waarvan er twee gecombineerd worden met een schouw. Dit zorgt voor een totale tijdsbesteding van ca. 10 uur per jaar.


Uit ervaring kunnen wij u melden dat het heel prettig is om betrokken en geïnformeerd te zijn over hetgeen er gebeurd in de omgeving. Ook onderhoud je op deze manier nauwe contacten met de diverse hulpverleners en medewerkers van de gemeente.


Vindt u het leuk om een bijdrage te leveren in de werkgroep en indirect dus ook uw werkomgeving? Of wilt u misschien eerst wat meer informatie? Stuur dan een mail naar voorzitter@ovdenoord.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen om het één en ander te bespreken en toe te lichten.

 

Namens de KVO werkgroep Ov De Noord,

 

Dick Bovekerk

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer