Word nu lid
#
13 jan 2018;

Vergroot je netwerk bij Open Coffee Drechtsteden

Op donderdag 1 februari van 8:30 tot 10:30 uur is de eerste editie van de vernieuwde Open Coffee Drechtsteden. MKB en ZZP uit de hele Drechtsteden zijn van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met deze vernieuwde opzet.

De vaste onderdelen van de Zeepkist, de creatieve manieren om te netwerken en de workshop zijn behouden gebleven. Wat nieuw is, is dat de focus van de workshops nu zijn gericht op professionalisering, kwaliteit en actiegerichtheid. Ook op de netwerkvloer hebben we voor een nieuwe invulling gekozen, dit is geworden: “MKB meets Zelfstandig Professional” en omgekeerd.

 

De Open Coffee Drechtsteden wil het netwerk graag uitbreiden; nóg meer (jonge) ondernemers en MKB'ers, nóg meer ideeën, nóg meer kansen genereren. En om dat te bewerkstelligen, nodigen we iedereen uit die het ondernemerschap serieus neemt om naar de vernieuwde Open Coffee Drechtsteden te komen. 

Meer weten? Bezoek de website http://opencoffeedrechtsteden.nl/ en meld je je aan voor de eerstvolgende bijeenkomst op 1 februari 2018.

 

Het doel van Open Coffee Drechtsteden is om ondernemend Drechtsteden te inspireren en te motiveren met als gevolg creatie van waardevolle nieuwe contacten.

 

Waar: Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50 te Hendrik Ido Ambacht

Frequentie: Iedere eerste donderdag van de maand

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer