Bekijk in je browser

visual

Beste leden,

Graag brengen wij u wederom op de hoogte van actuele zaken op en rond onze industrieterreinen, binnen onze gemeente en onze vereniging.

De volgende onderwerpen brengen wij in deze nieuwsbrief onder uw aandacht:

  • Bijeenkomst: Drechtsteden, in de ban van! op 13 september
  • OV de Noord onderzoekt mogelijkheden collectief vervoer op bedrijventerreinen Alblasserdam
  • Praktisch parkmanagement met: Monique Walraven
  • Gratis bemiddeling in stageplaatsen en vacatures
  • Brandweer en verzekeraars lanceren Visie brandveilig ondernemen
  • AED's altijd bereikbaar op bedrijventerreinen

Naast deze onderwerpen ontvangt u hierbij de uitnodiging voor een informatieavond over veiligheid en vergunningen, gepresenteerd door de Brandweer en Omgevingdienst Zuid-Holland-Zuid. Dit zal plaatsvinden op 11 oktober 2018 in de Brandweerkazerne Alblasserdam. Een officiële uitnodiging volgt binnenkort.

We wensen u veel leesplezier en zien u graag binnenkort bij de diverse bijeenkomsten!

 

Hartelijke groet,

Bestuur OV De Noord


visual

AED's altijd bereikbaar op bedrijventerreinen

Veiligheid heeft niet alleen te maken met cameratoezicht en bewaking. Ook de gezondheid van iedereen, die op 'onze' bedrijventerreinen werkt vinden wij bij OV de Noord belangrijk.

Lees meer

visual

Brandweer en verzekeraars lanceren Visie brandveilig ondernemen

Verzekeraars en brandweer slaan met een gezamenlijke visie de handen ineen om ondernemers te wijzen op het belang van brandveilig ondernemen en bedrijfscontinuïteit.

Lees meer

visual

Gratis bemiddeling in stageplaatsen en vacatures

Heb je vacatures en/of stageplaatsen beschikbaar in je bedrijf? Denk dan eens aan Werkmaker. Zij bemiddelen in vacatures en stageplaatsen in Alblasserdam en omgeving. Zonder kosten overigens en je hebt er geen omkijken naar. Aan het woord is Sandra Beenhakker, MKB adviseur.

Lees meer

visual

Praktisch parkmanagement met: Monique Walraven

Even voorstellen: Sinds augustus 2018 is Monique Walraven de nieuwe Parkmanager van bedrijventerrein Vinkenwaard, Hoogendijk en Nieuwland Parc en volgt zij Raissa Koppenol op.

Lees meer

visual

OV de Noord onderzoekt mogelijkheden collectief vervoer op bedrijventerreinen Alblasserdam

Een goede bereikbaarheid is een voorwaarde voor een sterke economische regio. OV de Noord is daarom ook ambassadeur geworden van het platform Samen Bereikbaar Drechtsteden dat initiatieven initieert en ontwikkelt om de bereikbaarheid te verbeteren. Daarnaast neemt de parkeerdruk op de terreinen in Alblasserdam toe. OV de Noord heeft besloten om de mogelijkheden voor collectief vervoer naar de bedrijventerreinen te onderzoeken.

Lees meer

visual

Bijeenkomst: Drechtsteden, in de ban van!

Evenals in voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een bijeenkomst georganiseerd worden door de samenwerkende ondernemersverenigingen in de Drechtsteden en het Drechtstedenbestuur. Het thema voor dit jaar luidt: "In de ban van de Drechtsteden, samen verder?"

Lees meer