Word nu lid
#
6 sep 2018;

AED's altijd bereikbaar op bedrijventerreinen

Veiligheid heeft niet alleen te maken met cameratoezicht en bewaking. Ook de gezondheid van iedereen, die op 'onze' bedrijventerreinen werkt vinden wij bij OV de Noord belangrijk.

Om snel hulp te kunnen bieden als iemand een hartstilstand heeft, is het bij de hand hebben van een AED zeer belangrijk. Een recente inventarisatie heeft uitgewezen, dat er verspreid over de diverse bedrijventerreinen een flink aantal AED's beschikbaar is. Dat geldt echter alleen tijdens de openingstijden van de bedrijven waar de AED's hangen.

 

Daarom heeft OVdN besloten om te investeren in een viertal afsluitbare kasten, die aan de panden van een aantal leden worden opgehangen. In deze kasten komen de AED's van deze bedrijven te hangen. In geval van nood worden hulpverleners op de hoogte gebracht van de locatie van de dichtstbijzijnde AED en wordt de kast door de alarmcentrale ontgrendeld. Een fijne gedachte voor iedereen.

 

Wilt u overigens als bedrijf ook een AED aanschaffen, dan kunt u gebruik maken van de aanbieding, die wij hebben gekregen. De prijs voor de AED bedraagt € 775,- excl. BTW. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten voor € 55,- excl. BTW per jaar. Stuur bij interesse even een mail aan secretaris@ovdenoord.nl.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer