Word nu lid
#
4 sep 2018;

Bijeenkomst: Drechtsteden, in de ban van!

Evenals in voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een bijeenkomst georganiseerd worden door de samenwerkende ondernemersverenigingen in de Drechtsteden en het Drechtstedenbestuur. Het thema voor dit jaar luidt: "In de ban van de Drechtsteden, samen verder?"

Op 19 September 2018 is weer een bijeenkomst. De locatie is deze keer het Event Center te Dordrecht. 

Zoals gebruikelijk zal er door de voorzitter van de Drechtraad (of de regionale portefeuillehouder Economische Zaken) een korte reactie worden gegeven op de miljoenennota en de effecten daarvan voor de ondernemers in de Drechtsteden.

De organisatie van het evenement is trots om u te melden dat Jan van Setten zich bereid heeft gevonden om ons mee te nemen in de wereld "samen verder. Jan van Setten is een landelijk bekende spreker die op humoristische en ludieke wijze vorm geeft aan onderwerpen als klantenbinding, samenwerking, houding, gedrag, etc. Bekende woorden die hij bezigt zijn o.a. droeftoeter, remparachute en bruistablet.

Het beloof een inspirerende avond te worden die u niet wilt missen. Want naast het boeiende programma is het contact met uw collega-ondernemers uit de Drechtsteden ieder jaar weer een mooi moment. 

Binnenkort volgt meer informatie en de officiële uitnodiging, maar noteert u deze datum alstublieft alvast in uw agenda.

 

Via de website www.federatieov.nl vindt u meer informatie

over het evenement.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer