Word nu lid
#
6 sep 2018;

Gratis bemiddeling in stageplaatsen en vacatures

Heb je vacatures en/of stageplaatsen beschikbaar in je bedrijf? Denk dan eens aan Werkmaker. Zij bemiddelen in vacatures en stageplaatsen in Alblasserdam en omgeving. Zonder kosten overigens en je hebt er geen omkijken naar. Aan het woord is Sandra Beenhakker, MKB adviseur.

“Het project Kansrijk Alblasserdam is een initiatief van gemeente Alblasserdam. Inwoners van Alblasserdam kunnen gratis een MBO opleiding (niveau 2) volgen zodat ze in een kansrijk beroep aan de slag kunnen. De opleiding volgen zij aan ROC Da Vinci College, locatie Alblasserdam. Medewerkers van uw bedrijf kunnen overigens ook gebruik maken van deze regeling!

Het college en boekengeld neemt de gemeente voor zijn rekening. Deelnemers gaan een dag per week naar school en moeten daarnaast stage lopen bij een bedrijf in de regio. Dus heeft u plek voor een stagiair, dan komen we graag in contact. We nemen alles uit handen en vragen alleen een investering in tijd.”

Jullie bemiddelen ook in vacatures. Hoe werkt dat?

“Wij verbinden het MKB met aanpakkers met ervaring. Onze ervaring is dat het MKB niet weet welke potentiële arbeidskrachten er beschikbaar zijn en dat het vooral gaat om iemand die past en gemotiveerd is om te werken. Er zijn vacatures, maar die zijn voor kandidaten meestal niet te vinden via digitale en gedrukte media. Wij maken die werkgelegenheid zichtbaar en helpen werkgevers en werkzoekenden elkaar te vinden. Onze persoonlijke benadering onderscheidt ons en deze bemiddeling is dit jaar nog gratis.”

Interesse of vragen? Stuur dan een mailtje aan Sandra Beenhakker: sbeenhakker@werkmaker.nl of bel ons op 085-043 11 50.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer