Bekijk in je browser

visual

Nieuwsbrief juni 2017

Beste leden,

In deze nieuwsbrief een terugblik op het geslaagde Ondernemersontbijt 2017. Ruim 200 ondernemers uit de Drechtsteden waren aanwezig bij Heerema in Zwijndrecht. Een mooie opkomst, die maar weer eens aangeeft hoe groot de betrokkenheid is van de ondernemers in onze regio. Het belangrijkste onderwerp was de lancering van de Economic Development Board. Daarnaast staan er verschillende interessante bijeenkomsten en evenementen voor de deur, welke wij van harte aanbevelen. Hartelijke groet, Bestuur OV De Noord


visual

Terugblik op Ondernemersontbijt 2017 Drechtsteden

We kijken terug op een goed bezocht Ondernemersontbijt 2017. Ruim 200 ondernemers uit de Drechtsteden waren aanwezig bij Heerema in Zwijndrecht.

Lees meer

visual

Opening OnderNemerSplein

Er staat iets moois te gebeuren op Blaak 40 in Rotterdam. Op dit adres wordt op donderdag 29 juni a.s. het compleet vernieuwde OnderNemerSplein geopend.

Lees meer

visual

Save the date - De Netwerkbijeenkomst

De Netwerkbijeenkomst is een bijeenkomst waarbij zo’n 400 leerlingen van het VMBO in contact komen met bedrijven uit diverse sectoren. Het doel van deze bijeenkomst is leerlingen kennis te laten maken met verschillende bedrijven in de regio zodat zij kunnen ‘proeven’ aan verschillende bedrijfstakken voor zij hun keuze voor een vervolgopleiding maken.

Lees meer

visual

Kennisbijeenkomst werklocaties 20 juni 2017

Er bereiken ons veel signalen dat vrachtwagenparkeren een steeds groter probleem wordt. Reden voor team economische zaken Zuid-Holland om hier een kennisbijeenkomst over te organiseren.

Lees meer