Word nu lid
#

Terugblik op Ondernemersontbijt 2017 Drechtsteden

We kijken terug op een goed bezocht Ondernemersontbijt 2017. Ruim 200 ondernemers uit de Drechtsteden waren aanwezig bij Heerema in Zwijndrecht.

We kijken terug op een goed bezocht Ondernemersontbijt 2017. Ruim 200 ondernemers uit de Drechtsteden waren aanwezig bij Heerema in Zwijndrecht en trapten de dag af met een heerlijk ontbijt. Een mooie opkomst, die maar weer eens aangeeft hoe groot de betrokkenheid is van de ondernemers in onze regio. 

Het belangrijkste onderwerp was de lancering van de Economic Development Board. Voorzitter van de Economic Development Board Drechtsteden (EDB) Sjoerd Vollebregt liet weten dat overheden en bedrijfsleven de komende tien jaar 7,5 miljard investeren in woningbouw, infrastructuur, bedrijventerreinen, centrumontwikkeling en onderwijs in de Drechtsteden. “De reis naar 2030 begint en Drecht Cities moet een toonaangevende regio worden, die aansluit bij de nieuwe industriële revolutie die al gaande is." 

Na afloop van het ontbijt was er, na de rondleiding door de Assembly Hal van Heerema, op de EDB innovatiemarkt in het Heerema Innovation Center uitgebreid de gelegenheid kennis te maken met de productinnovaties uit de regio. Zo waren de lasrobots van Valkwelding te zien, de 3D prints van organen van het Albert Schweitzer ziekenhuis, 10XL met 3D geprinte schaalmodellen en de studenten van De Lagewaard met hun demo energie prototype.

Wilt u nog eens terugkijken naar de bijeenkomst, de presentatie van Sjoerd Vollebregt of naar de deelnemers op de innovatiemarkt? Kijkt u dan op www.drechtsteden.nl/ondernemersontbijt 2017

Wij bedanken u hartelijk voor uw komst. En was u dit keer niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn, dan zien wij u graag volgend jaar. 

Met vriendelijke groeten,

 

Bureau Drechtsteden

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer