Word nu lid
#

Opening OnderNemerSplein

Er staat iets moois te gebeuren op Blaak 40 in Rotterdam. Op dit adres wordt op donderdag 29 juni a.s. het compleet vernieuwde OnderNemerSplein geopend.

Hier kunt u terecht voor informatie, persoonlijk advies en verrassende bijeenkomsten. Het OnderNemerSplein wordt een bruisende ontmoetingsplek voor alle ondernemers uit de regio. 

Sneller en makkelijker
Elf dienstverleners heten u graag van harte welkom. Om het u gemakkelijk te maken bieden deze organisaties hun advies en informatie voor ondernemers op één locatie: het OnderNemerSplein. De lijnen zijn zo korter en u wordt op weg geholpen om zaken sneller te regelen. Het OnderNemerSplein in Rotterdam is dan ook een belangrijke one-stop-shop voor ondernemers.

Kom 29 juni naar de opening
Nieuwsgierig naar wat het OnderNemerSplein u als ondernemer te bieden heeft? Kom dan op 29 juni a.s. om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) naar de feestelijke opening. De opening wordt verricht door de Minister van Economische Zaken, Henk Kamp. Daarna kunt u direct kennis maken met de nieuwe dienstverlening op het OnderNemerSplein.


Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer