Bekijk in je browser

visual

Nieuwsbrief februari 2018

Beste leden,

In deze nieuwsbrief brengen wij u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen OV De Noord en de bedrijventerreinen:

- De samenwerking met ParkTrust is gecontinueerd voor 2018.

- Ondernemingsvereniging De Noord heeft de samenwerking met ALERT geïntensiveerd met het doel uw en onze veiligheid op onze industrieterreinen verder te verhogen.

- OV de Noord laat binnenkort een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren naar collectief vervoer op onze industrieterreinen. Uw mening telt!

- Wij nodigen u van harte uit voor onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

- In de sfeervolle ambiance van restaurant Le Barrage zal op 16 maart 2018 de eerste editie van Bubbles & Business plaats vinden.

 

We wensen u veel leesplezier en een goede voorjaarsvakantie! 

 

Hartelijke groet,

Bestuur OV De Noord 


visual

Samenwerking ParkTrust gecontinueerd

Sinds 1 januari 2017 is OV de Noord een samenwerking aangegaan met ParkTrust voor de inzet van een Parkmanager in de persoon van Raïssa Koppenol. Eind 2017 zijn de werkzaamheden geëvalueerd en de samenwerking met ParkTrust zal in 2018 gecontinueerd worden.

Lees meer

visual

Collectieve beveiliging

Sinds vele jaren verzorgt ALERT collectieve beveiliging op de industrieterreinen Vinkenwaard, Hoogendijk en Nieuwland Parc te Alblasserdam. Deze beveiligingsmaatregelen zijn gestart op initiatief van de toenmalige Belangenvereniging Vinkenwaard.

Lees meer

visual

Enquête collectief vervoer op industrieterreinen

De parkeerdruk op de industrieterreinen in Alblasserdam blijft groot. Daarom laat OV de Noord binnenkort een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren naar collectief vervoer op onze industrieterreinen. Uw mening telt!

Lees meer

visual

Algemene ledenvergadering

Wij nodigen u van harte uit voor onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, welke zal plaatsvinden op dinsdagavond 27 maart 2018 in Landvast.

Lees meer

visual

Geleiderail in plaats van 'Alblasserdammertjes' op Bedrijventerrein Vinkenwaard

De paaltjes aan de Wattstraat en Edisonweg op bedrijventerrein Vinkenwaard, worden vanaf dinsdag 10 april vervangen door een geleiderail. OV De Noord heeft zich hier sterk voor gemaakt en is dan ook zeer verheugd dat we in goed overleg met de Gemeente Alblasserdam en ondernemers tot dit alternatief zijn gekomen.

Lees meer