Word nu lid
#
16 feb 2018;

Samenwerking ParkTrust gecontinueerd

Sinds 1 januari 2017 is OV de Noord een samenwerking aangegaan met ParkTrust voor de inzet van een Parkmanager in de persoon van Raïssa Koppenol. Eind 2017 zijn de werkzaamheden geëvalueerd en de samenwerking met ParkTrust zal in 2018 gecontinueerd worden.

Raïssa is één dag per week aanwezig op onze industrieterreinen voor het uitvoeren van diverse parkmanagementtaken en het doen van verschillende haalbaarheidsonderzoeken. Deze werkzaamheden zijn voor een groot deel gesubsidieerd door de provincie Zuid-Holland.

Eind 2017 zijn de werkzaamheden geëvalueerd en de samenwerking met ParkTrust zal in 2018 gecontinueerd worden. Tijdens de laatste bestuursvergadering is het samenwerkingscontract met daarin de taken/verantwoordelijkheden en doelstellingen, voor 2018 ondertekend.

Raïssa is in 2017 gestart met het uitvoeren van bedrijfsbezoeken en het inventariseren van uw wensen ten aanzien van onze industrieterreinen. Wanneer zij u nog niet bezocht heeft, dan is de kans groot dat u binnenkort benaderd wordt voor een afspraak. Voor de verdere ontwikkeling van onze terreinen is uw mening van het grootste belang en we hopen dat u even tijd vrij kan maken voor een gesprek met Raïssa.


Verder zal Raïssa zich inzetten voor het nieuwe initiatief ‘Team Ondernemen’ van de gemeente Alblasserdam en de bijeenkomsten vertegenwoordigen namens OV de Noord. Ook bij de implementatie van bijv. eDetect, als onderdeel van de collectieve beveiliging, zal zij betrokken zijn.


ParkTrust is een parkmanagement organisatie, gevestigd in Dordrecht, en heeft verschillende industrieterreinen in Nederland in beheer. Door de samenwerking met ParkTrust kunnen wij gebruik maken van de ervaringen van andere verenigingen, actief op industrieterreinen. En daar plukt u als ondernemer weer de vruchten van.


Wij zien uit naar een prettige voortzetting van de samenwerking.

Contactgegevens
Raïssa Koppenol
06 57 54 17 75
raissa@parktrust.nl

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer