Word nu lid
#
20 feb 2018;

Enquête collectief vervoer op industrieterreinen

De parkeerdruk op de industrieterreinen in Alblasserdam blijft groot. Daarom laat OV de Noord binnenkort een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren naar collectief vervoer op onze industrieterreinen. Uw mening telt!

Ondernemingsvereniging de Noord en haar leden constateren de afgelopen jaren op alle industrieterreinen binnen Alblasserdam een toename van de parkeerdruk. Naast het continu aandringen op handhaving van o.a. verkeerd geparkeerde voertuigen en/of voertuigen welke onterecht verblijven op onze industrieterreinen verwachten wij dat de huidige alternatieven voor het gebruik van de auto voor woon-werkverkeer niet toereikend (zullen) zijn.

Subsidie
Om deze reden hebben wij een subsidie aangevraagd bij en ontvangen van de Provincie Zuid-Holland om een zogenaamd haalbaarheidsonderzoek uit te voeren naar collectief vervoer op onze industrieterreinen. Dit onderzoek zal binnenkort gestart worden en de resultaten worden aan het eind van 2018 opgeleverd.

 

Onderzoek
Onderzocht zal worden of er behoefte is aan alternatieven voor het gebruik van de auto in de vorm van openbaar vervoer en/of een pendelbus vanaf een zogenaamde hub naar de verschillende bedrijven op onze industrieterreinen. Dit onderzoek zal in opdracht van OV de Noord worden uitgevoerd door ParkTrust.

Uw mening telt!
De behoefte zal bij u geïnventariseerd worden door een enquête. Het invullen van deze enquête zal weinig van uw tijd in beslag nemen en is voor ons van grote waarde. De enquête zal per mail aan u verstuurd worden en wij verzoeken u vriendelijk even tijd vrij te maken voor het beantwoorden van de vragen. Alleen op deze manier kunnen wij een zuiver beeld krijgen van uw behoeften ten aanzien van het verlagen van de parkeerdruk op onze industrieterreinen.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer