Bekijk in je browser

visual

Nieuwsbrief oktober 2017

Beste leden,

En zo belanden we alweer in het vierde kwartaal van dit jaar. Time flies! Afgelopen periode is weer hard gewerkt aan de versterking van de regio Drechtsteden. Zo is de Federatie Drechtsteden onlangs met een delegatie afgereisd naar Nieuwspoort in Den Haag. Hier werd met een aantal kamerleden gesproken over regionale thema's zoals bereikbaarheid, wonen en de arbeidsmarkt.

Heeft of verwacht u ook een tekort aan hoger opgeleid personeel binnen uw organisatie? Of ziet u knelpunten in de organisaties om u heen? Arbeidsmarktbeleid Drechtsteden wil in beeld brengen waar de behoeften liggen van werkgevers uit de regio op het gebied van opleidingen en beschikbaarheid van talent. Een regionale aanpak en breed draagvlak lijkt hierin essentieel. Daarom volgt binnenkort een grote enquête onder werkgevers in de Drechtsteden. OV De Noord ondersteunt dit initiatief van harte en raadt u aan deze kans te benutten. Met elkaar kunnen we regionale economie versterken! 

Op woensdagavond 13 december 2017 organiseert Businessclub De Twijn samen met Named en gastheer Ford Wensveen voor de 4e keer het succesvolle Car Speeddate Event. Zakelijk speeddaten in de intieme sfeer van een zelf uitgekozen Fordmodel, efficiënt en uniek! Met activiteiten als de Drakenkuil en bedrijfsspelen belooft het wederom een inspirerende avond te worden. Bent u er bij?

Daarnaast worden er nog tal van interessante evenementen georganiseerd, waarvoor wij u graag doorverwijzen naar de agenda op onze website. Deze agenda wordt regelmatig voorzien van een update, neem dus zeker vaker een kijkje om op de hoogte te blijven! 
 

Hartelijke groet,

Bestuur OV De Noord


visual

Heeft of verwacht u ook een tekort aan hoger opgeleide medewerkers binnen uw organisatie?

HBO Drechtsteden wil in beeld brengen waar de behoeften liggen van werkgevers uit de regio op het gebied van opleidingen en beschikbaarheid van talent. Een regionale aanpak en breed draagvlak lijkt hierin essentieel. Daarom volgt binnenkort een grote enquête onder werkgevers in de Drechtsteden.

Lees meer

visual

Federatie Drechtsteden naar Nieuwspoort

Onlangs is de Federatie Drechtsteden met een delegatie afgereisd naar Nieuwspoort in Den Haag. Doel was om de Drechtsteden meer op de kaart te zetten. En dat is gelukt! De thema's bereikbaarheid, arbeidsmarkt en wonen zijn uitgebreid besproken. Op naar positieve nieuwe ontwikkelingen voor de regio!

Lees meer

visual

Persbericht: Camerabewaking bedrijventerreinen Alblasserdam

De bedrijventerreinen Nieuwland Parc en Hoogendijk zijn voorzien van drie beveiligingscamera’s om het in- en uitgaande verkeer te monitoren. Het betreft een pilot uitgevoerd door de firma Lésec, in opdracht van Ondernemersvereniging de Noord.

Lees meer

visual

Car Speeddate Event 2.1 Businessclub de Twijn

Op woensdagavond 13 december 2017 organiseert Businessclub De Twijn samen met Named en gastheer Ford Wensveen voor de 4e keer het succesvolle Car Speeddate Event. Zakelijk speeddaten in de intieme sfeer van een zelf uitgekozen Fordmodel, efficiënt en uniek!

Lees meer

visual

Industriedag: “Energietransitie om de Drechtsteden in balans te krijgen”

Op 30 november 2017 zal op de Jules Verne de jaarlijkse Industriedag plaats vinden. Deze keer is gekozen voor het thema 'Energietransitie in de Drechtsteden'. Een boeiend, innovatief en vooruitstrevend onderwerp dat uw aandacht verdient.

Lees meer

visual

Kansen voor werkgevers in de Drechtsteden. Ervaring loont!

In het kader van het 5-jarig jubileum 'Eigen Regie Werkt' organiseert de Stichting Werk+Ervaring Drechtsteden in samenwerking met de WD en de DOV, een interactieve bijeenkomst over de kansen en mogelijkheden voor werkgevers én werkzoekende 50+ers in de regio Drechtsteden.

Lees meer