Word nu lid
#
17 okt 2017;

Car Speeddate Event 2.1 Businessclub de Twijn

Op woensdagavond 13 december 2017 organiseert Businessclub De Twijn samen met Named en gastheer Ford Wensveen voor de 4e keer het succesvolle Car Speeddate Event. Zakelijk speeddaten in de intieme sfeer van een zelf uitgekozen Fordmodel, efficiënt en uniek!

Voor de 4e keer wordt het populaire Car Speeddaten bij Ford Wensveen in Alblasserdam  
Ook deze keer vormt het zakelijk speeddate de basis in een zelf uitgekozen Fordmodel. Daarnaast zijn er diverse activiteiten georganiseerd en vormt de Drakenkuil een supergave uitdaging. Hiervoor moet wel apart worden aangemeld. 

Bedrijfsspel
Terwijl de ene helft van de deelnemers aan het speeddaten is, speelt de andere helft een spel. Daarmee zoomen we in op de kunst van het creëren van een stevig netwerk. Wie van de deelnemers blinkt hier in uit? 

De Drakenkuil
Vorig jaar een groot succes en daarom herhalen we dit onderdeel. Voor maximaal drie deelnemers is het onderdeel De Drakenkuil weggelegd. Dit spannende component van het event is naar een idee van het populaire televisieprogramma “Dragon’s Den” waar een viertal multimiljonairs investeren in een goed bedrijfsidee. In tegenstelling tot het originele programma is het uitgangspunt met De Drakenkuil niet dat er met geld in een idee wordt geïnvesteerd.

* Heb jij een innovatief idee rond jouw dienst of product of aanpak van een probleem?
* Zoek je advies over het doorontwikkelen, het op de markt brengen of het verbeteren van dat idee?
* Heb je kennis nodig bij het aanboren van de juiste financiële bronnen?
* Zoek je hulp bij het vinden van een geschikt netwerk?

Dan is De Drakenkuil een uitgelezen kans!
Je pitcht jouw idee tegenover vier juryleden in een aparte ruimte: De Drakenkuil. Lees meer over de voorwaarden om je in te schrijven. De draken zijn dit jaar: Peter Verheij (wethouder Gemeente Alblasserdam), Patrick Visser (Visser Media & Design), Henk Manden (Oprichter Zon & zo) en Jeroen Put (mede-eigenaar Cirkellab). 

Inschrijven

Wil je verzekerd zijn van deelname? Schrijf je dan nu direct in via https://www.bcdetwijn.nl/activiteiten/carspeeddateevent/ voor het Car Speeddate Event en/of de Drakenkuil (uiterlijk vrijdag 1 december) 

 

We hopen jullie in grote aantallen op 13 december te mogen ontmoeten! 

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer