Bekijk in je browser

visual

Nieuwsbrief mei 2017

Beste leden,

In deze nieuwsbrief meer informatie over de Regiodeal die Drechtsteden met het Rijk wil sluiten. Lees hier de brief aan informateur Edith Schippers en de formerende partijen over de innovatieve, duurzame en groene oplossingen die onze regio kan bieden. Bereikbaarheid en mobiliteit zijn onlosmakelijk verbonden met de regio Drechtsteden en hebben direct invloed op de economie. Een pleidooi van Samen Bereikbaar: doet u mee? Hartelijke groet, Bestuur OV De Noord


visual

Drechtsteden wil Regiodeal met het Rijk

De Drechtsteden wil een Regiodeal met het Rijk sluiten om ook in de toekomst een vitale regio te blijven. In een brief aan informateur Edith Schippers en de formerende partijen schrijft de regio dat er 2,5 miljard euro nodig is voor innovatieve, duurzame en groene oplossingen, waarmee de (maritieme) economie, arbeidsmarkt en de woningkwaliteit in de regio versterkt worden.

Lees meer

visual

Samen Bereikbaar Drechtsteden - doet u mee?

Bereikbaarheid en mobiliteit zijn onlosmakelijk verbonden met de regio Drechtsteden en hebben direct invloed op de economie. Een goede bereikbaarheid met de auto, het openbaar vervoer of de fiets, is een voorwaarde voor een vitale en economisch sterke regio.

Lees meer