Word nu lid
#

Samen Bereikbaar Drechtsteden - doet u mee?

Bereikbaarheid en mobiliteit zijn onlosmakelijk verbonden met de regio Drechtsteden en hebben direct invloed op de economie. Een goede bereikbaarheid met de auto, het openbaar vervoer of de fiets, is een voorwaarde voor een vitale en economisch sterke regio.

Samen Bereikbaar, het zakelijke platform op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid vanuit het bedrijfsleven en de overheid opgericht. Wij dagen onze ambassadeurs en andere partners uit om samen te werken aan een leefbare en economisch gezonde regio door 10% van hun medewerkers uit de spits te halen.

Hoe?
Bij interesse gaan we samen de uitdaging aan om 10% uit de spits te halen en ondertekent u onze intentieverklaring. Wij helpen u op weg met een concrete mobiliteitsscan of logistiek advies. Na een jaar doen we de scan nogmaals en laten we concreet de resultaten zien. Ook introduceren we u bij de marktplaats voor mobiliteit en logistiek met tal van diensten die u helpen om totale mobiliteitsoplossingen in te zetten binnen uw bedrijf.

U?
Het platform groeit; er zijn al 35 organisaties aangesloten, ook uw ondernemersvereniging is als partner ambassadeur aangesloten. Er is een website, een concrete doelstelling en een diversiteit aan mogelijke mobiliteitsoplossingen. Maar er is meer nodig de komende jaren, samen bereik je meer. We komen graag vrijblijvend bij u langs om te praten over de mogelijkheden.

Samen met u willen wij inzetten op slimme mobiliteit en dit vertalen naar concrete projecten, doet u mee? 

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Anna Schouten:
Anna.schouten@samenbereikbaar.nl
Tel: 06 54 36 31 00
Www.samenbereikbaar.nl

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer