Bekijk in je browser

visual

Nieuwsbrief april 2017

Beste leden,

We kijken terug op een boeiende en gezellige ledenvergadering, waarvan u in deze nieuwsbrief een samenvatting kunt teruglezen. Tijdens deze vergadering is de nieuwe website van OV De Noord, gebouwd door digitaal bureau FFWD, live gegaan. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van twee gewaardeerde bestuursleden; Peter Deege en Ferdy van Well. We zijn blij te kunnen vermelden dat Nico Treure zich als nieuw bestuurslid beschikbaar heeft gesteld. Welkom en succes, Nico! Tenslotte hebben we nuttige informatie van de brandweer Zuid-Holland-Zuid ontvangen over de risico's van het onbeheerd buiten opslaan van materialen. In het kader van 'ons gebeurt dat niet' kun je hierin lezen dat een brand niet altijd is te voorkomen, maar voorzorgsmaatregelen het risico wel sterk verminderen. Veel leesplezier! Bestuur OV De Noord


visual

Terugblik algemene ledenvergadering 2017

Afgelopen 14 maart heeft de jaarlijkse algemene ledenvergadering van OV de Noord plaatsgevonden. Welke zaken passeerden de revue?

Lees meer

visual

Nieuws bestuurslid OV De Noord

Wij zijn blij te kunnen vermelden dat Nico Treure zich heeft aangesloten bij ons bestuur. Waarschijnlijk is hij bij de meesten van jullie wel bekend, maar hierbij stelt hij zich toch kort aan jullie voor.

Lees meer

visual

Regionaal Ondernemers- ontbijt 17 mei 2017

Op 17 mei 2017 zal het Regionaal Ondernemersontbijt plaatsvinden in Zwijndrecht met het thema 'Boven het maaiveld uitstekend in 2030'.

Lees meer

visual

Frisse nieuwe website voor OV De Noord

Tijdens de algemene ledenvergadering is de nieuwe website van OV De Noord live gegaan. Een moment waar achter de schermen afgelopen maanden hard aan is gewerkt door digitaal bureau FFWD uit Alblasserdam.

Lees meer

visual

Veel schade door brand in buitenopslag

"Bij ons gebeurt dat niet..." Brand is niet altijd te voorkomen, maar door het treffen van voorzorgsmaatregelen wordt het risico sterk verminderd. De brandweer Zuid-Holland-Zuid waarschuwt voor de risico’s van het ‘onbeheerd’ buiten opslaan van materialen, bijvoorbeeld tegen of tussen twee bedrijfsgebouwen.

Lees meer