Word nu lid
#

Terugblik algemene ledenvergadering 2017

Afgelopen 14 maart heeft de jaarlijkse algemene ledenvergadering van OV de Noord plaatsgevonden. Welke zaken passeerden de revue?

Afgelopen 14 maart heeft de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Naast alle gezelligheid van het elkaar ontmoeten, werd het ook een hele nuttige avond waarin vele zaken de revue passeerden.

Zo werd het algemene jaarverslag van 2016 doorgenomen en is gesproken over de lopende projecten. Ook is er uitgebreid ingegaan op de initiatieven i.s.m. het ondernemersfonds, zoals het rapport brandveiligheid en de pilot camerabewaking.

Parkwachter Raissa Koppenol is voorgesteld aan de leden en heeft haar werkzaamheden toegelicht. Zoals in eerdere nieuwsbrieven gecommuniceerd wordt de inzet van de parkwachter gefinancierd door een subsidieverstrekking van de provincie.

De nieuwe website is van OV De Noord is live gegaan tijdens de vergadering. Martijn van Leen van digitaal bureau FFWD is verantwoordelijk voor de bouw en heeft een korte toelichting gegeven op het design en nieuwe functionaliteiten. Duidelijk is dat de focus steeds meer verlegd gaat worden naar Linkedin op het gebied van communicatie.

Er zijn enkele wijzigingen binnen het bestuur doorgevoerd. Ferdy van Well en Peter Deege nemen afscheid als bestuurslid. Nico Treure van Ford Wensveen heeft zich bij het dagelijkse bestuur gevoegd.

Tijdens de presentatie van het financieel jaarverslag is de begroting van 2017 door de leden met dank aan de penningmeester goedgekeurd en vastgesteld.

Een presentatie van Patrick van Gils zorgde voor een boeiende afsluiting. Met zijn missie: iedere Nederlander verdient een elevator pitch, leert Van Gils professionals zichzelf, hun bedrijf en hun producten/dienstverlening krachtiger te presenteren en pitchen.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer