Word nu lid
#

Frisse nieuwe website voor OV De Noord

Tijdens de algemene ledenvergadering is de nieuwe website van OV De Noord live gegaan. Een moment waar achter de schermen afgelopen maanden hard aan is gewerkt door digitaal bureau FFWD uit Alblasserdam.

Het hoofddoel van de nieuwe website is het verwerven van nieuwe leden en informatie te verstrekken aan bestaande leden. Er is gekozen voor een zogenaamde one-pager, zodat alle belangrijke content op een pagina zichtbaar is. De laatste nieuwsberichten, interessante activiteiten en kalenderpunten, u vindt het allemaal terug in een overzichtelijk geheel. Door het toevoegen van pijlelementen wil je als bezoeker blijven scrollen en verder lezen. En wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Dan is het een kwestie van doorklikken en ontvouwt zich alle informatie.

De social media buttons hebben een prominente rol gekregen, evenals de aanmeldknop voor nieuwe leden. De focus op het gebied van communiceren met onze leden zal steeds meer verlegd worden naar social media kanalen als LinkedIn en Twitter. Door onze kanalen te volgen en berichten te delen zal onze naamsbekendheid vergroot worden, wat een positieve uitwerking kan hebben op het wervingsproces. Hierover ontvangt u binnenkort meer informatie.

Martijn van Leen, directeur FFWD, vertelt: "Alleen al vanwege het lokale karakter was het ontzettend leuk om aan de website van OV De Noord te mogen werken. We hebben geprobeerd het proces van informatieverstrekking zo modern mogelijk te maken en hierbij de focus te verleggen naar de social media kanalen. Zo wordt deze nieuwsbrief bijvoorbeeld al automatisch met nieuwsberichten vanaf de website geladen. Ook zal het LinkedIn kanaal binnenkort het kloppende hart van OV De Noord zijn. Zo kunt u nog gemakkelijker en sneller relevante informatie over ontwikkelingen op de industrieterreinen lezen." 

Met de frisse nieuwe website, die overigens wel geheel volgens onze herkenbare huisstijl is opgebouwd, zijn we gericht op de digitale toekomst van onze vereniging! 

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer