Bekijk in je browser

visual

Nieuwsbrief september 2017

Beste leden,

Hopelijk heeft u een prettige zomervakantie gehad of wellicht heeft u deze nog in het verschiet.

In deze nieuwsbrief leest u meer over de functie van de gele driehoeken die op het wegdek van Nieuwland Parc zijn aangebracht. Daarnaast is de aanleg van het fietspad Beneden Merwede uitgevoerd door de firma Hak BV.

Er worden de komende periode weer mooie kennisbijeenkomsten georganiseerd in de Drechtsteden. Zo staat de derde kennisbijeenkomst van de Provincie op de agenda en nodigt de Federatie Werkgevers Drechtsteden u uit voor een bijeenkomst op 20 september in het Postillion. 

Mogen wij u tenslotte nog herinneren aan het feit dat het welbekende Havenfestival Alblasserdam dit jaar voor de 27e keer wordt georganiseerd en plaats zal vinden van maandag 11 t/m zaterdag 16 september 2017? Op dit festival zijn veel van onze leden aanwezig en/of sponsor. Een mooie traditie!

Hartelijke groet,

Bestuur OV De Noord


visual

Vrijliggend fietspad Alblasserdam-Papendrecht

Na de informatieavond afgelopen november zijn de plannen voor het fietspad Beneden Merwede Route, deelgebied 1, 3 en 4, verder uitgewerkt. Inmiddels heeft de aanbesteding plaatsgevonden. De firma Hak BV is afgelopen week reeds gestart met de uitvoeringswerkzaamheden.

Lees meer

visual

Gele driehoeken op het wegdek

Op het wegdek van Nieuwland Parc zijn onlangs gele driehoeken aangebracht. Waarvoor dienen deze markeringen?

Lees meer

visual

Programma kennisbijeenkomst 'Duurzaam omgaan met energie op bedrijventerreinen'

Het programma van de derde kennisbijeenkomst van die de provincie dit jaar organiseert is bekend! Met het thema 'Duurzaam omgaan met energie op bedrijventerreinen' belooft het wederom een interessante middag te worden.

Lees meer

visual

Drechtsteden, in de ban van. Doorpakken!

Op woensdag 20 september 2017 vindt weer een bijeenkomst van de Federatie Samenwerkende Ondernemersverenigingen Drechtsteden plaats. Leden van de ondernemersverenigingen zijn vanaf 16.30 uur van harte welkom in het Postillion Hotel in Dordrecht.

Lees meer