Bekijk in je browser

visual

Nieuwsbrief november 2017

Beste leden,

Afgelopen periode heeft de regio niet stil gezeten! Zo hebben de verschillende ondernemersverenigingen die actief zijn in de regio Drechtsteden, verder de handen ineengeslagen om tot een nauwe onderlinge samenwerking te komen. Tijdens de vergadering van het Drechtstedenbestuur ondertekenden alle voorzitters van deze verenigingen een CONVENANT die deze samenwerking onderstreept. Alblasserdam wordt in de Federatie vertegenwoordigd door zowel OV de Noord als OKA.

Al vele jaren neemt het bestuur van OV de Noord actief deel aan de Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)-werkgroep voor de bedrijventerreinen te Alblasserdam en heeft daarbij ook een voorzitter voor de werkgroep geleverd. In deze nieuwsbrief een update over de huidige STAND VAN ZAKEN omtrent onze deelname.

Een kleine reminder: op woensdagavond 13 december 2017 organiseert Businessclub De Twijn samen met Named en gastheer Ford Wensveen weer het CAR SPEEDDATE EVENT. Zakelijk speeddaten in de intieme sfeer van een zelf uitgekozen Fordmodel. Dat wilt u vast niet missen!

Tot slot bent u uitgenodigd voor een kennisbijeenkomst van de Provincie Zuid-Holland met als thema: LEEGSTAND IN DE DETAILHANDEL. Onderzoek laat zien dat vooral de middelgrote centra actie moeten ondernemen om hun centra levendig en maatschappelijk relevant te houden. Maar hoe dan? De bijeenkomst vindt plaats in Den Haag (New Babylon) vanaf 16:00 uur. Meer informatie over het programma of direct inschrijven via de site! 

Hartelijke groet,

 

Bestuur OV De Noord

 


visual

Kennisbijeenkomst 'Leegstand in de detailhandel' Provincie Zuid-Holland

Door veranderend winkelgedrag, demografische ontwikkelingen en ontwikkelingen in de sector zelf, staat de detailhandelssector onder druk. Onderzoek laat zien dat vooral de middelgrote centra actie moeten ondernemen om hun centra levendig en maatschappelijk relevant te houden.

Lees meer

visual

Stand van zaken KVO

Sinds vele jaren neemt het bestuur van OV de Noord actief deel aan de Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)-werkgroep voor de bedrijventerreinen te Alblasserdam en heeft daarbij ook een voorzitter voor de werkgroep geleverd in de persoon van Dick Bovenkerk. Helaas verloopt de samenwerking met de gemeente niet zoals gehoopt.

Lees meer

visual

Gezamenlijke vertegenwoordiging OKA en OV de Noord Federatie Drechtsteden

Tweejaarlijks komen de voorzitters van de verschillende ondernemersverenigingen uit de Drechtsteden, samen met de werkgevers Drechtsteden, bijeen voor een periodiek overleg. Tijdens dit overleg worden mogelijke samenwerkingen besproken, kennis gedeeld, etc.

Lees meer

visual

Car Speeddate Event 2.1 Businessclub de Twijn

Op woensdagavond 13 december 2017 organiseert Businessclub De Twijn samen met Named en gastheer Ford Wensveen voor de 4e keer het succesvolle Car Speeddate Event. Zakelijk speeddaten in de intieme sfeer van een zelf uitgekozen Fordmodel, efficiënt en uniek!

Lees meer