Word nu lid
#
23 nov 2017;

Gezamenlijke vertegenwoordiging OKA en OV de Noord Federatie Drechtsteden

Tweejaarlijks komen de voorzitters van de verschillende ondernemersverenigingen uit de Drechtsteden, samen met de werkgevers Drechtsteden, bijeen voor een periodiek overleg. Tijdens dit overleg worden mogelijke samenwerkingen besproken, kennis gedeeld, etc.

Eerder dit jaar hebben de verschillende ondernemersverenigingen die actief zijn in de regio Drechtsteden, verder de handen ineengeslagen om tot een nauwe onderlinge samenwerking te komen. Tijdens de vergadering van het Drechtstedenbestuur ondertekenden alle voorzitters van deze verenigingen een Convenant dat deze samenwerking onderstreept. Alblasserdam wordt in de Federatie vertegenwoordigd door zowel OV de Noord als OKA. In goed overleg zijn de besturen van de Alblasserdamse ondernemingsverenigingen overeengekomen dat Alblasserdam in het vervolg vertegenwoordigd zal worden door Bas Ort, voorzitter OKA. Bas zal beide verenigingen tijdens de verschillende overleggen en bijeenkomsten vertegenwoordigen.

Door middel van periodieke overleggen tussen de voorzitters van OKA en OV de Noord worden de visies, meningen en ervaringen gedeeld, zodat Alblasserdam een eenduidig geluid zal laten horen in de Drechtsteden. Wij danken Bas bij voorbaat voor zijn inzet en zien met vertrouwen deze intensivering van de samenwerking tegemoet.

 

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer