Bekijk in je browser

visual

Nieuwsbrief juni 2018

Beste leden,

 

Graag brengen wij u wederom op de hoogte van actuele zaken op en rond onze industrieterreinen, binnen onze gemeente en onze vereniging.

De volgende onderwerpen brengen wij in deze nieuwsbrief onder uw aandacht:

  • Vooraankondiging: Kennisbijeenkomst Provincie Zuid-Holland op 26 juni
  • Handhaving parkeerbeleid Industrieterreinen Alblasserdam - in het nieuws
  • Duurzaam ondernemen in Alblasserdam, doe mee aan de pilot! Brainstormsessie op 28 juni
  • Uitnodiging bijeenkomst Bereikbare Drechtsteden op 28 juni
  • De tweede editie van Bubbles & Business - Friday Afternoon Drink op 29 juni
  • Willem IV Rally van Lionsclub Alblasserwaard d'Egelantier.

 

Zoals aangegeven in de vorige nieuwsbrief is er massaal gereageerd via Twitter om de meest ludieke reden te verzinnen waarom één haaientand omgedraaid in het wegdek t.h.v. de Edisonweg was geplaatst. De winnaar is door een onafhankelijke jury gekozen en inmiddels is de miniatuurgraafmachine, welke door de firma Hak beschikbaar gesteld is, door onze voorzitter uitgereikt aan de heer Marcel Korevaar.

Verder heeft het bestuur, samen met Piet Hak van Hak BV, gemeend om ook de oplettende fotograaf Eric Kemp te verblijden met een miniatuurgraafmachine. Deze is eveneens bij hem thuis bezorgd.

We wensen de heren Korevaar en Kemp veel plezier met deze mooie en natuurgetrouwe miniaturen!

We danken iedereen voor zijn/haar reacties. Het wordt steeds leuker in Alblasserdam!

 

We wensen u veel leesplezier en zien u graag binnenkort bij de diverse bijeenkomsten!

 

Hartelijke groet,

Bestuur OV De Noord


visual

Vooraankondiging: Kennisbijeenkomst Provincie Zuid-Holland

Omdat de ontwikkelingen rond bedrijventerreinen snel gaan is kennisdelen nodig om de doelstelling van kwaliteitsverbetering te halen. Ook levert het delen van kennis een belangrijke bijdrage aan een optimaal vestigingsklimaat voor het gehele Zuid-Hollandse bedrijfsleven. Deze derde kennisbijeenkomst van 2018 vindt plaats op 26 juni en heeft het thema: 'monitoring, analyse en evaluatie'. Tevens wordt ingezoomd op voorbeelden uit de praktijk, voornamelijk de praktijk van bedrijventerreinen.

Lees meer

visual

Handhaving parkeerbeleid Industrieterreinen Alblasserdam

Sinds de herstructurering van Vinkenwaard Noord staat controle en handhaving hoog op de agenda van OV de Noord en wordt tijdens de periodieke overleggen met de gemeente ter sprake gebracht. Deze week was in de Dordtenaar te lezen dat de politie van Alblasserdam in actie is gekomen om overnachtende truckers te weren.

Lees meer

visual

Duurzaam ondernemen in Alblasserdam, doe mee aan de pilot!

Wilt u ontdekken waar kansen liggen voor uw bedrijf om mee te werken aan een schone lucht in Alblasserdam? Meld u dan aan voor de brainstormsessie "Samen sterk voor schone lucht" op 28 juni 2018 en doe mee aan de pilot!

Lees meer

visual

Uitnodiging bijeenkomst Bereikbare Drechtsteden 28 juni 2018

Na de zomer gaat Rijkswaterstaat aan de slag met de A16/N3 en daarna volgen de andere werkzaamheden. Hoe houden we onze regio en dus onze bedrijven zo bereikbaar mogelijk? Op de ondernemersbijeenkomst Bereikbare Drechtsteden gaan we graag met de ondernemers uit de regio in gesprek hoe zij hier een rol in kunnen spelen. U bent van harte welkom op donderdag 28 juni vanaf 17.00 uur in het Postillion Hotel in Dordrecht.

Lees meer

visual

Bubbles & Business - Friday Afternoon Drink

Dè vrijdagmiddagborrel in Alblasserdam waar je kunt relaxen, netwerken en ultiem genieten na je drukke werkweek. Alle (young) professionals uit Alblasserdam en omgeving zijn van harte uitgenodigd! Wil je je professionele netwerk in een gezellige sfeer verder uitbreiden? Dan raden we dit event van harte aan.

Lees meer

visual

Willem IV Rally van Lionsclub Alblasserwaard d'Egelantier

Bestuurslid Nico Treure heeft samen met zijn bijrijder Alex Hammerstein de eerste plaats behaald in de Willem IV Rally, welke georganiseerd is door de Lionsclub Alblasserwaard d'Egelantier. Twee andere bestuursleden van OV de Noord, Dennis Meulendijk en Dick Bovekerk, hebben zaterdag 9 juni jl. eveneens meegereden in de trouwauto van de voorzitter.

Lees meer