Word nu lid
#
21 jun 2018;

Handhaving parkeerbeleid Industrieterreinen Alblasserdam

Sinds de herstructurering van Vinkenwaard Noord staat controle en handhaving hoog op de agenda van OV de Noord en wordt tijdens de periodieke overleggen met de gemeente ter sprake gebracht. Deze week was in de Dordtenaar te lezen dat de politie van Alblasserdam in actie is gekomen om overnachtende truckers te weren.

Sinds de installatie van de camera’s op Nieuwland en Hoogendijk en de recent geïmplementeerde collectieve beveiliging op onze industrieterreinen zijn de gesprekken intensiever geworden en noodzakelijke acties in een stroomversnelling geraakt. Op verzoek van de gemeente hebben we de beveiligers van Alert Security gevraagd om een logboek bij te houden, specifiek gericht op misstanden omtrent parkeren en andersoortige overlast.

In aanvulling op de resultaten uit de schouwingen van KVO zijn deze bevindingen gedeeld met de gemeente en worden binnenkort besproken met de verantwoordelijke gemeentefunctionarissen. Het uiteindelijke doel is nog veiligere industrieterreinen en een prettige werkomgeving voor iedereen, kortom een hogere kwaliteit voor iedereen.

Fysieke collectieve beveiliging, camerabewaking en handhaving door de daartoe bevoegde autoriteiten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden om een kwalitatief hoogwaardige industrieterreinen te krijgen.

 

De eerste acties van de autoriteiten zijn nu ook in de lokale media gedeeld. (klik op deze link om het artikel te lezen)

Goed om te weten dat we samen op weg zijn.

 

 

Foto: Robin Nanninga @https://www.ad.nl/dordrecht/

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer