#
#

Project Camerabewaking

Op Hoogendijk en Nieuwland Parc staan al ruim een jaar beveiligingscamera's. Op dit moment wordt deze vorm van beveiliging ook ingevoerd op Vinkenwaard. Gezien de open inrichting van dit gebied, de vele in- en uitgangen en het feit dat de Edisonweg als doorgaande weg het gebied doorkruist, is dit een wat complexere operatie. We verwachten echter op korte termijn met de installatie te kunnen beginnen.

Op 22 december j.l. heeft Edwin Struis als voorzitter van OV De Noord de opdracht getekend voor het plaatsen van kentekencamera’s op de in- en uitvalswegen van de bedrijventerreinen Nieuwland Parc en Hoogendijk. Door middel van deze camera’s zal het  in- en uitgaande verkeer gemonitord worden. Om geografische redenen en het feit dat deze twee bedrijventerreinen vooralsnog het meest te maken hebben gehad met ongeregeldheden, is voor deze locatie gekozen. Het betreft een pilot waar de gemeenteraad van Alblasserdam al eerder haar goedkeuring aan heeft gegeven.

Er zijn bij verschillende aanbieders verschillende offertes aangevraagd, waarbij per aanbieder ook verschillende mogelijkheden zijn aangeboden en beoordeeld. Na een onafhankelijk aanvullend advies hebben wij besloten met de firma Lesec de pilot te starten.

Het traject camerabeveiliging is gefinancierd door het Ondernemersfonds Alblasserdam dat onlangs is opgericht. 

 

UPDATE

Bij de firma Lesec vinden momenteel voorbereidingen plaats voor de plaatsing van de camera's. Naar verwachting zullen de eerste camera's voor half maart geplaatst worden. 

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

   
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer