Bekijk in je browser

visual

Beste leden,

 

Graag brengen wij u wederom op de hoogte van actuele zaken op en rond onze industrieterreinen, binnen onze gemeente en onze vereniging.

De volgende onderwerpen brengen wij in deze nieuwsbrief onder uw aandacht:

  • Uitnodiging bijeenkomst op 31 mei over de Samenlevingsagenda;
  • KVO Schouw 23 mei jl. op de industrieterreinen van Alblasserdam;
  • Vernieuwde privacy verklaring OV De Noord.

Onlangs hebben wij via Twitter een oproep gedaan om de meest ludieke reden te verzinnen waarom één haaientand omgedraaid in het wegdek t.h.v. de Edisonweg was geplaatst. Hierop is massaal gereageerd en wij hebben inmiddels een winnaar geselecteerd. Deze persoon zal binnenkort persoonlijk op de hoogte gebracht worden. De winnaar krijgt namens HAK B.V. een miniatuur graafmachine t.w.v. € 100,00 aangeboden.

 

Graag blijven wij u ook na 25 mei op de hoogte houden van onze nieuwsberichten. Wilt u dit liever niet meer dan kunt u zich (ook in de toekomst) altijd uitschrijven via de knop "unsubscribe", onderaan de nieuwsbrief. Mocht u al uw gegevens uit onze systemen willen laten verwijderen dan vragen wij u onze secretaris een mailtje te sturen via: secretaris@ovdenoord.nl.

In alle andere gevallen hoeft u niets te doen en zullen wij u blijven voorzien van het laatste nieuws! 

 

We wensen u veel leesplezier en zien u graag volgende week bij de bijeenkomst op het gemeentehuis!

 

Hartelijke groet,

Bestuur OV De Noord


visual

Bijeenkomst 31 mei 2018: Samenlevingsagenda 2018-2022

Het gemeentebestuur nodigt alle ondernemers van Alblasserdam van harte uit voor een bijeenkomst in de raadszaal van het oude gemeentehuis op donderdag 31 mei a.s. Zij wil graag in gesprek met alle ondernemers om het coalitieakkoord te bespreken en te bepalen hoe we de komende vier jaar gaan samenwerken aan een ondernemender Alblasserdam.

Lees meer

visual

KVO Schouw op de industrieterreinen van Alblasserdam

Tweemaal per jaar wordt een schouw uitgevoerd op de industrieterreinen van Alblasserdam. Dit in verband met het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijven.

Lees meer

visual

Vernieuwde Privacy Policy van OV De Noord

In verband met de vernieuwde AVG hebben ook wij onze privacy- en cookieverklaring aan de nieuwe regels aangepast. U kunt deze nalezen op onze website.

Lees meer