Bekijk in je browser

visual

Nieuwsbrief 2022 - november

Beste leden van OV de Noord,

‘Een optimist is iemand, die gelooft dat wij in de beste van alle werelden leven en een pessimist is iemand, die vreest dat dit waar is.’

Persoonlijk denk ik dat wij, ondernemers in het algemeen, tot de optimisten behoren. Ik ga zelf ook liever aan de slag met leuke, nieuwe uitdagingen of met het oplossen van problemen, die zich onvermijdelijk voordoen als je een bedrijf aan de gang probeert te houden. Maar ik geef toe dat zo nu en dan even klagen over de onzekere tijden met stijgende prijzen ook kan opluchten.

In deze nieuwsbrief staan weer drie verslagen van bedrijfsbezoeken aan nieuwe leden. OVdN groeit gelukkig nog steeds. Hoe meer leden, hoe meer we kunnen bereiken. Dus is uw collega-ondernemer nog geen lid? Laat Monique een keertje langskomen.

Ook vinden jullie een uitnodiging voor een netwerkborrel op de ‘Dag van de Ondernemer’. Door de gemeente Alblasserdam georganiseerd op 17 november aanstaande. Kom vooral allemaal langs. Dan kunnen we het gaan hebben over die leuke, nieuwe uitdagingen waar ik het al eerder over had. Beter om daar onze positieve energie in te steken.

Tenslotte wens ik jullie allemaal prettige feestdagen. Het is nog wat vroeg, maar de maand december komt er alweer aan. En daarna ligt er weer een nieuw jaar aan onze voeten. Vol met nieuwe kansen.

Met vriendelijke groet,

Nico Treure
Voorzitter OV de Noord


visual

Op bezoek bij Suzan Blaakenburg van Raaak

Monique Walraven (Parkmanager OV de Noord) is op bezoek geweest bij Suzan Blaakenburg Operationeel Directeur bij RAAAK, gevestigd aan Edisonweg 12c op bedrijventerrein Vinkenwaard te Alblasserdam. RAAAK is een nieuw lid van onze ondernemersvereniging.

Lees meer

visual

Bakkie koffie bij Hèlen en Chloë

Op woensdag 21 september zijn Monique Walraven (OV de Noord) en Nicolette van Esdonk (gemeente Alblasserdam) op de koffie geweest bij Hèlen Kilian (Directeur) en Chloë Haring (Marketing en accountmanager) van ROBOT vloerverwarming, gevestigd aan de Kelvinring 56a.

Lees meer

visual

Kennismaken met Andries….

Monique Walraven van OV de Noord is op bezoek geweest bij Andries de Rover, gevestigd op Nieuwland Parc 14B met het bedrijf EPC en nieuw lid van onze ondernemersvereniging.

Lees meer