Word nu lid
#
28 jul 2021;

Zomerwerkzaamheden Drechtsteden Toolbox

Deze zomer werkt Rijkswaterstaat zowel aan de N3, de nieuwe aansluiting A15/N3/N214 en de verbreding van de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht.

De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Deze zomer wordt er aan alle drie de projecten gelijktijdig gewerkt. Dit kan de nodige hinder veroorzaken in de regio, zoals diverse wegafsluitingen. Samen Bereikbaar heeft in samenwerking met Rijkswaterstaat een toolbox ontwikkeld waar relevante informatie voor bedrijven in staat over de afsluitingen, maar ook over mogelijke ondersteuning vanuit het Platform Samen Bereikbaar.

Om de hinder te beperken, wordt een groot deel van het werk tijdens de vakantieperiode uitgevoerd en worden volledige wegafsluitingen vooral in (lange) weekenden gepland.
Informatie over de werkzaamheden en de planning is te vinden op www.n3werkzaamheden.nl.

Communicatie toolbox

Onder de oranje button vindt u de communicatie toolbox voor werkgevers, leveranciers en bezoekers die samen met Rijkswaterstaat is ontwikkeld. In deze toolbox vindt u alle relevante links en informatie over de werkzaamheden.

Raadpleeg de toolboxen regelmatig voor updates. Wilt u op de hoogte gehouden worden voor updates, mail dan naar info@samenbereikbaar.nl.
U ontvangt via de mail het bericht dat er een update is met de link naar de toolbox.

Voor meer informatie klik hier

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer