Word nu lid
#
11 apr 2018;

Terugblik Algemene ledenvergadering 27 maart 2018

Afgelopen 27 maart heeft de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. In een gezellige ambiance hebben ca. 40 leden de vergadering bijgewoond. We hopen natuurlijk altijd op een hogere opkomst, maar gezien de drukke agenda’s van alle ondernemers kunnen we spreken van een mooie opkomst.

Naast de unanieme herbenoeming van het huidige bestuur zijn de financiële cijfers gepresenteerd en door de kascommissie is er decharge aan het bestuur verleend. We kunnen spreken van een ‘zuinig’ beleid en met de tegoeden zijn we ook dit jaar weer toegekomen. Vandaar dat er besloten is op de contributie voor het jaar 2018 een korting te verlenen van 50% aan alle leden.

Tevens is er positief gestemd over een eenmalige donatie aan één of meerdere Alblasserdamse Maatschappelijke doelen. Mooi om te ervaren dat alle Alblasserdamse ondernemers maatschappelijke initiatieven een warm hart toedragen. Verder is een mogelijke verdere samenwerking met Ondernemers Kring Alblasserdam besproken.

Tijdens de vergadering heeft Paul Mallee, voorzitter Ondernemersfonds Alblasserdam, de voortgang en resultaten van de OFA gepresenteerd, zijn de bedrijvencontactfunctionarissen van de gemeente Alblasserdam voorgesteld en het nieuwe initiatief ‘Team Ondernemen’ uiteengezet.

Tenslotte heeft Alert Security van de gelegenheid gebruik mogen maken om de collectieve beveiliging op de industrieterreinen nader toe te lichten en is er dieper ingegaan op de veiligheidsapp ‘eAlert’, welke kosteloos voor iedere ondernemer op de industrieterreinen beschikbaar is.

Na het afsluiten van de vergadering hebben we onder het genot van een drankje en een overheerlijk hapje nagepraat en zijn er contacten gelegd dan wel verstevigd. 

 

We danken alle aanwezigen voor de positieve inbreng en hopen volgend jaar op nog meer enthousiaste aanwezige leden.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer