Word nu lid
#
24 nov 2022;

Quiet Alblasserdam | Lawaai voor stille armoede

Quiet Alblasserdam is een lokaal vrijwilligers-initiatief dat probeert armoede te verzachten door gratis aanbiedingen van lokale ondernemers (zoals een knipbeurt bij de kapper, schoolspullen, kopje koffie, festivalkaartje, verjaardagstaart) te koppelen aan de members.

Members melden zich aan op de Quiet-app en kunnen op deze manier op de aan hen aangeboden producten reageren.

Recent is er bij de Voedselbank een inschrijvingsmiddag voor nieuwe members gehouden en binnenkort hopen de ambassadeurs Wendelien de Waaij en Barbara Struis dit ook in Het Brughuis te kunnen doen. Deze maand is de Drechtsteden Quiet-krant weer uitgekomen met o.a. ervaringsverhalen van Alblasserdamse ondernemers én members.

Ondanks dat Quiet Alblasserdam pas 1,5 jaar bezig is, hebben zij al leuke diensten en producten mogen weggeven. Naast de producten en diensten is er natuurlijk ook 'gewoon' geld nodig voor o.a. het verder ontwikkelen (algoritme goed beveiligen, AVG en techniek) van de Quiet-app, de website, maken van promotiemateriaal zoals de periodieke Quiet-krant met verhalen van lokale members en ondernemers. Omdat de stille armoede, ook in Alblasserdam, toeneemt, proberen de ambassadeurs meer Alblasserdamse ondernemers enthousiast te maken. 

Quiet Alblasserdam is een onderdeel van Quiet Drechtsteden. Kijk voor meer informatie op de website

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer