Word nu lid
#
18 okt 2019;

Penningmeester Dennis Meulendijk verlaat binnenkort het bestuur

Onze zeer gewaardeerde penningmeester, Dennis Meulendijk, heeft helaas aangegeven binnenkort het bestuur te gaan verlaten. Na een respectabel aantal jaren in het bestuur (eerst als algemeen bestuurslid en later als penningmeester) is het tijd voor wat nieuwe uitdagingen. Met frisse tegenzin respecteren wij uiteraard zijn besluit.

Dit betekent echter wel, dat wij op zoek moeten naar een nieuwe penningmeester. Liefst met ingang van 1 januari 2020.

 

Het bestuur van OV de Noord is nauw betrokken bij de vele ontwikkelingen, die spelen in de gemeente. Regelmatig vindt er goed overleg plaats tussen de gemeente (Overheid), ondernemers en de onderwijsinstellingen (de drie O's) om diverse projecten te starten en in goede banen te leiden. Denk hierbij op dit moment bijvoorbeeld aan: camerabewaking Vinkenwaard, parkeerproblemen Hoogendijk, bereikbaarheid Nieuwland Parc, onderzoek naar mogelijkheden gezamenlijk opwekken van duurzame energie (leerproject voor leerlingen Da Vinci) en nog veel meer.

 

Bent u ondernemer op onze bedrijventerreinen en wilt u een belangrijke bijdrage leveren aan een goed ondernemersklimaat op de bedrijventerreinen van Alblasserdam? Neem dan contact op met Nico Treure, voorzitter@ovdenoord.nl.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer