Word nu lid
#
24 aug 2021;

OVdeNoord op bezoek bij Judith de Jong, D&C Engineering

OV de Noord is benieuwd hoe het met de leden gaat dus op dinsdag 27 juli was Monique Walraven (OV de Noord) op bezoek bij Judith de Jong, directeur bij D&C Engineering, gevestigd aan Nieuwland Parc 301-302 te Alblasserdam.

D&C staat voor Design & Construct. Zij zijn gewoon goede staalconstructeurs maar ook waardevolle adviseurs die meedenken over staalbouwkundige en normtechnische vraagstukken. Kennis delen hoort daar natuurlijk ook bij.

Duurzaamheid
D&C Engineering is zich bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid en streeft naar een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving, voor mens en milieu.

Groen en biodiversiteit
Wat wij bijzonder en mooi aan D&C Engineering en met name van Judith vinden is haar liefde voor mens en natuur. Zo is zij vooruitstrevend op het gebied van het groen en de biodiversiteit in en rondom het bedrijfspand. Er zijn verschillende inheemse bloemenmixen gezaaid en er is een bijenkast geplaatst in de buitenruimte. Er zijn vlinderstruiken geplant en voor de overige insecten staat er een insectenhotel. Verschillende vogelsoorten worden aangetrokken en zijn er met regelmaat andere kruipdieren te spotten.

Het is zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen in de tuin van D&C Engineering aan Nieuwland Parc 301-302.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer