Word nu lid
#
28 jul 2021;

OV de Noord op bezoek bij Wilfred Bos

Na ruim een jaar binnen zitten en afstand houden zijn we voorzichtig weer gestart met het bezoeken van onze leden. Op woensdag 21 juli is Monique Walraven (OV de Noord) op de koffie geweest bij Wilfred Bos, directeur van Elektro Technisch Bureau de Noord (ETB de Noord). Het bedrijf is gevestigd aan de Edisonweg 16b te Alblasserdam.

ETB de Noord is in 1982 opgericht als eenmansbedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot meerdere aparte bedrijven en bestaat het professionele team uit ruim 60 medewerkers.

Sinds 2010 bestaat ETB de Noord uit drie werkmaatschappijen:

  • Elektro Technisch Bureau De Noord Alblasserdam
  • Elektro Technisch Bureau De Noord Zwijndrecht
  • Elektro Technisch Bureau De Noord Paneelbouw & Techniek

ETB de Noord Alblasserdam en Zwijndrecht zijn gespecialiseerd in (nieuwbouw-) installaties en onderhoud in de utiliteit, woningbouw en industrie. Dit kunnen licht- en krachtinstallaties zijn, zoals bijvoorbeeld transformatoren, groepen verdeelkasten, vermogens spanningsrailen. Maar ook de infrastructuur van datacommunicatie, brandmeld-, ontruimings- en beveiligingsinstallaties, geluidsinstallaties, etc.

ETB de Noord Paneelbouw is gespecialiseerd in maatwerk besturingskasten en paneelbouw.

Sinds 2016 is ETB de Noord samen gegaan met Wesotronic B.V. in Barendrecht. Daarmee is ook de Utron Group ontstaan. Samen hebben we een sterke positie als totaalinstallateur, hierdoor worden de klanten nog beter geadviseerd, bediend en ontzorgd.

Duurzaamheid:

Ook op het gebied van energie & duurzaamheid zit ETB de Noord niet stil. Zonnepanelen en LED-verlichting behoren al jaren tot onze expertise, maar ook van de aanleg van gebalanceerde autolaadpunten is alle kennis aanwezig.

Interne opleiding:

ETB de Noord hecht er veel waarde aan om kennis over te dragen, en een nieuwe jonge generatie op te leiden. Sinds 2019 is er een eigen interne opleiding gestart: de Utron Academy. De studenten zijn 5 dagen in loondienst, hebben één dag in de week school van eigen vakdocenten, op de andere dagen werken ze mee in de buitendienst. Zo brengen de studenten het geleerde direct in de praktijk en worden ze goed opgeleid.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer