Word nu lid
#
27 sep 2021;

OV de Noord op bezoek bij Danielle Huizer

Dama Heftruck BV een veelzijdig bedrijf in service en onderhoud van interne transport middelen.

Sinds de oprichting in 2005 door Wim Huizer houdt Dama zich bezig met service en onderhoud van heftrucks en ander intern transport materieel.
De naam Dama komt voort uit de namen van de kinderen van Wim en zijn vrouw Joke, Daniëlle en Marco. Het is een echt familiebedrijf. Vanaf de start zijn Daniëlle en haar man Alex betrokken geweest. In 2016 heeft Daniëlle het bedrijf overgenomen, zodat Wim van zijn welverdiende pensioen kon gaan genieten.

Inmiddels zijn de werkzaamheden in het bedrijf verder uitgebreid, zodat Dama Heftruck BV niet alleen maar staat voor service en onderhoud van alle merken heftrucks, maar ook voor de verkoop van gebruikte en nieuwe heftrucks.

Dama Heftruck BV is leverancier van nieuwe Hyundai heftruck en door de goede samenwerking met de importeur kunnen zij putten uit een grote voorraad heftrucks. Daarnaast heeft Dama heftruck BV ook gebruikte heftrucks staan voor de verkoop. Hierin zijn zij niet merk gebonden en proberen juist een passende heftruck voor u te vinden. Denk aan een Still, Linde, Nissan, Toyota, BT, enz. Naast verkoop kunt u natuurlijk ook denken aan lease en huur als dat beter pas bij uw bedrijf. Ook daarin kunnen zij een partner voor u zijn.

Dama Heftruck BV is sinds maart 2020 gevestigd op de Ohmweg 27 in Alblasserdam. Voor zij naar Alblasserdam kwamen waren zij gevestigd in Zwijndrecht en verder doorgegroeid in Ridderkerk.

De werkzaamheden vinden veelal plaats in de regio Zuid-Holland en een stukje Brabant. Wel zouden zij het leuk vinden om hier in Alblasserdam verder door te groeien en te ontwikkelen en de andere bedrijven te leren kennen. Dus heeft u interesse in Dama Heftruck BV en hun diensten dan maken zij graag een afspraak om langs te komen. U kunt contact opnemen met Danielle Huizer 06-17228085.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer