Word nu lid
#
18 jul 2022;

Op bezoek bij Suzan Blaakenburg van Raaak

Monique Walraven (Parkmanager OV de Noord) is op bezoek geweest bij Suzan Blaakenburg Operationeel Directeur bij RAAAK, gevestigd aan Edisonweg 12c op bedrijventerrein Vinkenwaard te Alblasserdam. RAAAK is een nieuw lid van onze ondernemersvereniging.

Wie is Raaak?
Raaak Personeel startte in 2009 op de dijk van Alblasserdam met één vestiging. Inmiddels hebben ze 17 vestigingen verspreid over Zuid-Holland, Utrecht en Brabant. En ze zijn ambitieus. In 2030 willen zij 30 vestigingen in Nederland hebben.

Bij Raaak Personeel kijken ze niet alléén naar een cv. De persoon achter het cv vinden ze veel interessanter: wat ambieert iemand, wat zijn de talenten, waar wil iemand zich verder in ontwikkelen? Daarom hebben ze Raaak Talent in het leven geroepen. Door middel van loopbaanadvies, opleidingen, taalcursussen en BBL-trajecten, stimuleren ze talenten en passies, waardoor het arbeidspotentieel duurzamer ingezet wordt.

Om dit kracht bij te zetten én om mensen meer gevoel bij een potentiële werkplek te geven, maken ze gebruik van VR-technologie. Futuristisch? Suzan denkt dat straks iederéén hier gebruik van maakt.

“Een consultant kan iemand wel vertellen hoe een werkplek eruitziet, maar als je het met je eigen ogen kan zien, krijg je er zélf een gevoel en een beeld bij. Met het huidige personeelstekort moet je inventief zijn, daarom zetten wij naast VR ook ‘gaming’ in om kandidaten voor een baan te enthousiasmeren. Door middel van een spel komen ze achter hun talenten en met die informatie kunnen wij weer aan de slag om een baan te vinden.”

“Eén van onze kernwaarden is ‘dichtbij’. Wij vinden het belangrijk om dicht bij onze relaties te staan, zodat wij weten welke personeelsvraagstukken er spelen om daar zo goed mogelijk op te anticiperen. Daarom zijn wij blij dat we ons mogen aansluiten bij OV De Noord voor nóg meer betrokkenheid in het Alblasserdamse bedrijfsleven.”

Sparren over jouw personeelsvraagstuk? Suzan Blaakenburg denkt graag met je mee. Telefonisch is zij bereikbaar telefoonnummer: 06-16438733 of via e-mail: sblaakenburg@raaakpersoneel.nl

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer