Word nu lid
#
19 jan 2022;

Op bezoek bij nieuw lid van OV de Noord Rick…

Op maandag 17 januari is Monique Walraven (OV de Noord) op bedrijfsbezoek geweest Rick Romijn van ‘Baneninhetgroen’, gevestigd aan Nieuwland Parc 9 te Alblasserdam.

Groen uitzendbureau
Baneninhetgroen is een uitzendbureau in de groensector. Het behoort tot één van de grootste bemiddelaars tussen groentalent en werkgevers in de groenvoorziening en de hoveniersbranche. Hun grote kracht is het specialisme, en de volledige focus op het groen. Hierdoor weten zij echt alle ins en outs van de groensector.

Begonnen als klein groen uitzendbureau
In 2010 zijn zij, vanuit de Betuwe, gestart als klein groen uitzendbureau. Ze begonnen met het verbinden van groenpersoneel en groenbedrijven. Inmiddels zijn zij doorgegroeid naar een landelijke speler met vijf vestigingen. Al snel kwamen zij erachter dat de persoonlijke aanpak en het oprecht helpen van mensen het juiste concept was voor een groen uitzendbureau. Dit gecombineerd met een innovatieve manier van werven, heeft ervoor gezorgd dat Baneninhetgroen is wat het nu is. 

Wie is Rick?
Als één van de vier eigenaren van baneninhetgroen is Rick een aantal dagen per week werkzaam op het nieuwe hoofdkantoor van baneninhetgroen. “De overige dagen bezoek ik onze andere vestigingen door het land, zo houd ik de binding met onze werknemers op de verschillende locaties”. Hiermee hebben we direct ook de rol van Rick binnen baneninhetgroen te pakken; hij houdt zich voornamelijk bezig met interne personeelszaken in combinatie met het onderhouden van klantrelaties. “Sinds het najaar zijn wij gevestigd op het Nieuwland Parc. Nadat we het pand van binnen en buiten een forse opfrisbeurt hebben gegeven, kan ik niet anders zeggen dan dat wij trots zijn op ons nieuwe onderkomen. Een mooie stap vooruit ten opzichte van ons oude kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht en door de centrale ligging zijn we goed bereikbaar voor sollicitanten en klanten en juist dat is voor ons erg belangrijk”.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer