Word nu lid
#
7 mrt 2022;

Op bezoek bij lid van OV de Noord Winanda…

Op dinsdag 1 maart is Monique Walraven (OV de Noord) op bedrijfsbezoek geweest Winanda Spruijt en Sonja Nugteren van Internorm gevestigd aan de Van Hennaertweg 15 te Alblasserdam.

Internorm roestvaststaal
Internorm RVS BV is een groothandel en distributeur van roestvaststaal sanitair. Naast een programma met standaard producten verzorgt Internorm maatwerkoplossingen op het gebied van sanitaire toepassingen. De producten worden al jarenlang toegepast door installateurs, aannemers, interieurbouwers en de scheepvaart. Niet alleen waar hygiëne vereist wordt, maar ook voor design toepassingen heeft Internorm geschikte producten. Een groot deel van het standaard programma is uit voorraad leverbaar.

Wie zijn Winanda en Sonja?
Sonja en Winanda werken al 31 jaar met elkaar samen en zijn inmiddels alweer 27 jaar eigenaar van Internorm. Na een korte start in Ridderkerk zijn zij tot 2001 op bedrijventerrein Vinkenwaard gevestigd geweest. Vanaf 2001 zijn zij op bedrijventerrein Hoogendijk met een mooie zicht locatie vanaf Grote Beer als één van de eerste bedrijven daar gevestigd.

OV de Noord
Winanda heeft jarenlang een bestuursfunctie vervuld binnen Belangenvereniging Vinkenwaard. In 2014 is deze samengesmolten met OV Nieuwland tot OV De Noord. Internorm is sinds de oprichting lid van OV de Noord, want zowel Sonja als Winanda hechten belang aan onderlinge betrokkenheid op de industrieterreinen van Alblasserdam. In 2019 is Winanda toegetreden tot  het bestuur van Ondernemerskring Alblasserdam (OKA). Sonja is al jarenlang lid van Rotary Club Zwijndrecht e.o.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer