Word nu lid
#
25 nov 2021;

Op bezoek bij Leonard…

Op woensdag 24 november is Monique Walraven (OV de Noord) op bedrijfsbezoek geweest bij Leonard Gort van De Nationale Archiefkluis, gevestigd aan de Edisonweg 18a te Alblasserdam.

Wie of wat is De Nationale Archiefkluis?

Archiefkluis helpt organisaties in de overgang van analoog naar digitaal werken. Op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever valt de keuze op digitaliseren of opslaan van het bestaande papieren archief. Archiefkluis zorgt ervoor dat het papieren archief veilig en bewaakt wordt opgeslagen, zodat deze gevoelige gegevens veilig staan en er een archiefbeheerder beschikbaar is voor eventuele vragen naar dossiers. Opslag is al mogelijk vanaf € 8,00 per pallet per maand. Het archief staat zodanig geregistreerd dat het te allen tijde beschikbaar gemaakt kan worden. En dat geeft rust.

Archiefkluis B.V. is opgericht door Leonard Gort. Leonard heeft jarenlange ervaring bij de begeleiding van grote en kleine organisaties in de overgang naar digitaal werken. Als voormalig directeur van De Haan archiefbeheer (overgenomen in 2016 door OASIS) heeft hij jarenlang vele tientallen grote en kleine archiefprojecten begeleid: van grootschalige digitalisering en back log scanning, tot statische archiefopslag of opslag met scanning on demand. Voor grote organisaties in de publieke, semi-publieke en commerciële sector.

Missie & visie

Het is de missie van Archiefkluis om organisaties te ondersteunen in de overgang naar digitaal werken door hen te voorzien van duurzame oplossingen voor papieren archieven.

Veel organisaties hebben in hun bestaan een papieren archief opgebouwd. Vaak nog naast hun digitale archief. De hoge privacy en veiligheidseisen aan deze gevoelige archieven worden jaar na jaar aangescherpt. Zij zorgen ervoor dat de papieren archieven centraal worden ondergebracht en veilig staan tegen ongeoorloofde toegang. Indien de gegevens uit het papieren archief beschikbaar moeten zijn, leveren zij dat digitaal aan op een wijze die aansluit op de bestaande bedrijfsprocessen.

Effectief werken

Leonard geeft ook trainingen in effectief-werken. Want hoe zoek je bijvoorbeeld digitaal zo efficiënt mogelijk op basis van zoekwoorden en zoekwoordcombinaties? Op de juiste manier zoeken moet je leren. Leonard kan je dat leren. Kijk voor meer over zijn trainingen op:

www.effectief-werken.nl

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer