Word nu lid
#
6 dec 2021;

Op bezoek bij Irene…

Op vrijdag 3 december zijn Monique Walraven en Nico Treure op bedrijfsbezoek geweest bij Irene Florisson – Joor van AENC, gevestigd aan de Hennaertweg 6 te Alblasserdam.

Wat doet AENC?
AENC verbindt al ruim 25 jaar mensen en organisaties door middel van duurzame, betrouwbare, toekomstbestendige en intelligente ICT & AV oplossingen. Met A-merken apparatuur, slimme software en ondersteunende diensten. Al deze oplossingen dragen bij aan een fijnere werkomgeving en een verbetering in functionaliteit.

AENC ICT Solutions is een Trusted Advisor, regiepartner en/of ICT-verlengstuk voor organisaties en richt zich met name op het MKB en de zorg.  Doel is om de werkplekautomatisering te optimaliseren ten dienste van de medewerkers. Daarbij worden de klanten volledig ontzorgd.
AENC Audiovisual is een Audiovisuele System Integrator en specialist op het gebied van audiovisuele inrichtingen in o.a. kantoren en schoolgebouwen.

Wie is Irene en wat doet ze?

Irene is Hoofd personeelszaken bij AENC. Ze werkt al ruim 10 jaar bij AENC, begon als receptioniste/management assistente en heeft mogen doorgroeien tot deze mooie, boeiende functie.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer