Word nu lid
#
22 feb 2022;

Op bezoek bij Fegon…

Op vrijdag 28 januari zijn Monique Walraven en Nico Treure (OV de Noord) op bedrijfsbezoek geweest bij Frits van der Kooij en Arco Roodenburg van Fegon Waterbehandeling, gevestigd aan Ohmweg 59 (Vinkenwaard-Zuid) te Alblasserdam.

Fegon Waterbehandeling
Dé fabrikant van waterontharders en waterzuiveringssystemen voor de zakelijke wederverkoop.

Fegon waterbehandeling is mede dankzij de kwalitatief goede producten gegroeid tot ‘s lands grootste fabrikant van waterbehandelingssystemen. Zij leveren waterontharders voor de particuliere en zakelijke markt en waterzuiveringssystemen voor de agrarische en dentale markt. Hun afnemers zijn groothandels en dental depots verspreid over heel Nederland en de producten zijn o.a. te koop bij (online) winkels, keuken/sanitair speciaalzaken en bouwmarkten. Omdat zij whitelabel waterontharders aanbieden, komen hun producten overal onder verschillende merknamen voor.

Duurzaamheid
Samen met Ford Wensveen is Fegon koploper in de Duurzaamheidstour van OZHZ voor bedrijventerrein Vinkenwaard. Tijdens deze Tour van Zuid-Holland Zuid gaan ondernemers aan de slag met duurzaam ondernemen. Fegon is een koploper omdat ze o.a. 410 zonnepanelen op het dak hebben liggen en aardgasvrij zijn. Het buitenterrein is voorzien van meer groen en bloemen voor het bijenvolk dat er is gestationeerd. Ook zal de komende tijd het wagenpark verder worden geëlektrificeerd.

Frits heeft afgelopen oktober het directie-stokje overgedragen aan Arco en gaat na het behalen van zijn vrachtwagenrijbewijs zelf op de nieuwe duurzame (groene diesel) vrachtwagen rijden. Hoe leuk is dat?

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer