Word nu lid
#
14 feb 2022;

Op bezoek bij Bas …

Monique Walraven van OV de Noord is op bezoek geweest bij Bas Korteland, die onlangs met zijn op Nieuwland Parc gevestigde bedrijf, Fleet Parts Supplier (F.P.S. bv) lid is geworden van onze ondernemersvereniging.

Bas is geboren en getogen in Papendrecht. Hij heeft lange tijd als accountmanager gewerkt voor een werkgever in de bus en touringcar branche, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop van glas. Door de ervaring die hij destijds heeft opgedaan, kwam bij hem regelmatig de vraag of hij aan onderdelen kon komen, die vaak stuk gaan door rijschade, slijtage of vandalisme. Aangezien hij geruime tijd in Turkije komt alwaar vele grote bus en touringcar fabrikanten gevestigd zijn zoals Mercedes, MAN, Temsa en Otokar is hij samen met een Turkse vriend diverse grote bedrijven afgegaan om te horen of er behoefte zou zijn in afzet binnen de Benelux en/of Europa.

Inmiddels 12 jaar geleden is hij zijn eigen bedrijf gestart en levert hij als groothandel en importeur vele onderdelen zoals schadedelen, audio video, rolgordels, ruitenwissers, wieldoppen en tafelbladen met lectuur netjes. Deze onderdelen worden voor 80% geleverd aan de Nederlandse bus en touringcar bedrijven 20% Benelux en 10% elders binnen Europa.

Hiernaast bezoekt Bas regelmatig zijn klanten waardoor hij fysiek niet of minder aanwezig is. Hij heeft dan ook de keuze gemaakt om zijn bedrijf te voorzien van intercom en vele camera's in het magazijn, waarbij hij tijdens zijn afwezigheid toch de voordeur kan openen en op afstand kan vertellen waar de klant het onderdeel kan vinden. Met behulp van deze camera's kan hij meekijken wat de klant meeneemt. Hierdoor kan hij te allen tijde zijn klanten tevreden stellen en helpen waar nodig. Onderdelen die niet op voorraad liggen tijdens het hoogseizoen van de bus en touringcar branche worden ingevlogen met Turkish Airlines en veelal binnen 48 uur geleverd aan de eind gebruiker. Prijs, kwaliteit en snelheid is waar het vaak om draait. “En daar zijn wij goed in,” aldus Bas.

Fleet Parts Supplier bv (F.P.S. bv)
Uw leverancier voor bus en touringcar onderdelen.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer