#
#
18 apr 2019;

Nieuwsbericht omtrent glasvezelverbinding Nieuwland Parc

In dit nieuwsbericht meer informatie over de exploitatie van het lokale glasvezelnetwerk op Nieuwland Parc.

Hieronder een brief vanuit Fore Freedom, de exploitant van het glasvezel netwerk op Nieuwland Parc.

 

Geachte ondernemers van industrieterrein Nieuwland Parc,

Na intensief overleg met de ondernemersvereniging de Noord en verschillende ondernemers neemt Fore Freedom de exploitatie van het lokale glasvezelnetwerk op Nieuwland Parc over om gebruikers van een stabiele ICT omgeving te voorzien. Daarnaast kan internet service provider XXLnet, tevens huisleverancier van Fore Freedom, u als dienstenleverancier voorzien van Internet en overige IP diensten om optimale zekerheid en beschikbaarheid van de toegang tot internet en telefonie te garanderen. Dit wegens de jarenlange issues die er geweest met de glasvezel infrastructuur op Nieuwland Parc.

Fore Freedom is als organisatie volledig betrokken bij de aanleg en exploitatie van meer dan 100 industrieterreinen in Nederland. Deze industrieterreinen zijn van de eerste fase tot realisatie en beheer door Fore Freedom voorzien van state-of-the-art glasvezelnetwerk. Alle netwerken van Fore Freedom zijn 100% open en daarmee toegankelijk voor elke internet service provider. Naast honderden MKB klanten, gemeentes en corporates zoals Port of Rotterdam, Schiphol, Shell nv en diverse Hogescholen voorziet Fore Freedom ook tal van bedrijventerreinen van camerabeveiligingsconnecties. U kunt hierbij denken aan Parktrust, Securitas, Dit is beveiligen en ATN.

Fore Freedom is bereidt om op Nieuwland Parc te investeren en aanpassingen te doen zodat het netwerk aan alle eisen gaat voldoen. In samenwerking met XXLnet die u de diensten als internet access en optioneel telefonie, WIFI, Pinnen en Office 365 biedt, zijn de problemen van de afgelopen jaren definitief uit de wereld. Omdat Fore Freedom 100% open netwerk levert bent u als ondernemers vrij te kiezen bij welke partij u welke diensten wilt afnemen. Het salesteam van Fore Freedom helpt u hier graag bij.

Bedrijven op Nieuwland Parc ontvangen van Fore Freedom als access leverancier en vanuit XXLnet als internetleverancier een nieuw voorstel voor de levering van glasvezel access en diensten met marktconforme prijzen zodat het glasvezelnetwerk kan worden gemoderniseerd en de diensten uitgerold.

Graag nemen wij hierover zeer binnenkort contact met u op.

 

Een filmpje van Fore Freedom:  https://www.youtube.com/watch?v=zff8TWjTyeo&feature=youtu.be

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

   
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer