Word nu lid
#
28 jan 2020;

Nieuw lid: NORIS Benelux B.V.

NORIS Benelux B.V. is een dochteronderneming van NORIS Group GmbH met hoofdkwartier in Nürnberg – Duitsland.

Sinds 1925 fabrikant/leverancier van geïntegreerde Alarm- en Monitoring systemen, Besturingssystemen, Engine Safety Systems, Energy Storage (batterijen), Sensoren, Grenswaardeschakelaars, Signaal Omvormers, Tachogeneratoren en Analoge Indicatoren voor met name de (zee)Scheepvaart en het Spoor. Met meer dan 200 werknemers en kantoren in Rostock (Duitsland), Alblasserdam (Nederland), Shanghai (China) en Singapore alsmede meer dan 25 verkoop- en service agentschappen over de wereld biedt NORIS Group GmbH haar klanten wereldwijd ondersteuning en kwaliteit onder de noemer:  “Everything from one source – made in Germany”

 

Naast seriematige productie van onderdelen/sensoren en systemen leveren we ook specifieke oplossingen voor de veeleisende niet standaard situaties die gelden aan boord van schepen.

Door te luisteren, te adviseren en gebruik te maken van onze jarenlange ervaring creëren we samen met de klant doelgerichte oplossingen die zorgen voor een veilige vaart.

 

NORIS Benelux is in 2012 opgericht nadat mede-eigenaar/directeur Ben Rietveld die het product sinds 2002 vertegenwoordigd, is gevraagd een Nederlandse vestiging op te zetten op een locatie in of nabij de grootste haven van Europa. Met goede uitvalswegen naar de havens van Amsterdam en Antwerpen was Alblasserdam een vanzelfsprekende keuze.

Als volle dochter van NORIS Group vertegenwoordigen wij alle producten van NORIS, welke u kunt vinden op   www.noris-group.com  maar u bent ook welkom op:  Nieuwland Parc 10L, 2952DA, Alblasserdam

Of u neemt contact met ons op via tel.: 078-8907550 of mail:  info@noris-benelux.nl.  Wij leggen u graag uit welke oplossingen we u kunnen bieden.

 

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer