Word nu lid
#
31 jan 2020;

Nieuw lid: Fore Freedom

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat Fore Freedom het bestaande glasvezelnetwerk op Nieuwland Parc heeft overgenomen. Dit netwerk word op dit moment omgebouwd tot een volwaardig glasvezelnetwerk dat gereed is voor de toekomst en valt onder de Fore Freedom Holding Group.

Ook op Vinkenwaard is ForeFreedom momenteel in samenwerking met lokale aanbieder Dutch Networks (ook lid van OVdN, Arjan Van den Kieboom, 06-14476385)  bezig een nieuw glasvezelnetwerk op te starten. Bij voldoende belangstelling komt er een betrouwbaar en scherp geprijsd netwerk beschikbaar.

Het netwerk op Nieuwland Park valt onder de Fore Freedom Holding Groep. De Groep is houder van meer dan 120 zakelijke collectieve glasvezelnetwerken. Onze netwerken zijn 100% open en daarmee neutraal, dit betekend dat gebruikers van onze netwerken volledige keuze vrijheid hebben bij welke partij zijn diensten wensen af te nemen. Fore Freedom heeft naast een eigen aannemingsbedrijf bestaande uit meer dan 240 vaste medewerkers, een sales en beheer afdeling en daarnaast ook een 24x7 Netwerk Operations Centrum waar alle dagen van het jaar de netwerken gemonitord worden.

Wij zijn verheugd om als deelnemer van OV de Noord bij te kunnen dragen aan het verbeteren van het vestgingsklimaat in en rondom Alblasserdam.

 

Over Fore Freedom;

Fore Freedom levert 100% open glasvezel netwerken voor de zakelijk markt. Op dit moment hebben wij meer dan 120 bedrijventerreinen voorzien van onze unieke open en daar mee neutrale netwerken. Ondernemers hebben op onze glasverbindingen optimale keuzevrijheid. Meer dan 70 verschillende dienstenleveranciers waaronder ook grotere landelijke partijen leveren hun diensten over onze netwerken naar eindklanten. Onder onze klanten bevinden zich Multinationals als shell NV, Port of Rotterdam, Schiphol en vele andere maar ook duizenden MKB bedrijven, gemeentes en hoge scholen. Onze glasvezel pakketten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en daarmee bereikbaar voor zowel de kleine als de grote ondernemingen. Fore Freedom heeft de ambitie om per jaar te groeien met 25 collectieve netwerken op bedrijventerreinen en deze te voorzien van haar unieke 100% open netwerken.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer