Word nu lid
#
27 nov 2018;

Nieuw bestuurslid: Kees Kraaijeveld

Vol enthousiasme introduceren wij een nieuw bestuurslid van OV de Noord: Kees Kraaijeveld. Kees is eigenaar van ISOMANAGEMENT, een familiebedrijf dat al 20 jaar bestaat, wat sinds oktober dit jaar gevestigd is op de Newtonweg.

Een korte introductie:

"Ik ben Kees Kraaijeveld, ik ben 46 jaar en woon samen met mijn vrouw (Yvonne) in Poortugaal. Tijdens mijn studie Personeel & Arbeid heb ik voor het bedrijf van mijn vader een VCA-systeem opgezet en was ik part-time HR adviseur bij een fabriek in de Alblasserwaard. Vervolgens ben ik het HR vak ingerold en heb ik in de industrie gewerkt als HR manager. Natuurlijk ben ik altijd wel zijdelings betrokken gebleven bij ISOMANAGEMENT. Toen ik vervolgens de kans kreeg om volledig bij ISOMANAGEMENT te gaan werken heb ik die met beide handen aangegrepen. 

Ik ben opgegroeid in Papendrecht en tennis daar nog iedere week. Nu ben ik super blij dat we een mooie nieuwe locatie hebben gevonden in Alblasserdam!"

 

ISOMANAGEMENT:

ISOMANAGEMENT is een familiebedrijf dat al ruim 20 jaar bestaat. Het bedrijf is opgestart door Kees Kraaijeveld sr. Trots vertelt hij: “Zo’n 8 jaar geleden kwam mijn dochter Annelies erbij en sinds 2016 houdt ook mijn zoon Kees jr. zich volledig bezig met ISOMANAGEMENT. Ons bedrijf zet management systemen op, helpt u te certificeren voor ISO normen en ondersteunt bij allerlei “lastige” HR vraagstukken.

ISOMANAGEMENT heeft een heel eigen aanpak en werkwijze. We richten ons op u en uw organisatie, kijken wat bij u past en hoe we met zo min mogelijk aanpassingen een systeem kunnen opzetten of aan een norm kunnen voldoen. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk behouden wat goed is en verbeteren wat wenselijk is. Papierwerk beperken we tot een minimum, alleen waar het een toegevoegde waarde biedt (of waar het echt moet) en de handboeken en procedures maken wij.

Op dezelfde praktische wijze helpen wij u bij het structureren van uw organisatie en op het gebied van personeelszaken.

Iedere ondernemer wil graag vooruit. Een managementsysteem is niets anders dan een ‘best practice’ van een aantal succesvolle ondernemingen, die gebruikt wordt om verbetering te ondersteunen.

Sinds oktober 2018 zitten wij in een kantoorpand aan de Newtonweg 4 in Alblasserdam. Maakt u gerust eens een afspraak voor een nadere kennismaking of meer informatie over ISO. U kunt ook bij ons terecht voor advies op het gebied van personeelsmanagement en organisatie. Onze expertise op het gebied van ISO-normen betreft: ISO9001, ISO14001, ISO27001, ISO45001 en ARBO certificering (kwaliteit, milieu, informatiebeveiliging en ARBO/Arbodiensten).

 

ISOMANAGEMENT                                                

Newtonweg 4                                                           

2952 BH Alblasserdam                                             

085-0604064

 

Kees Kraaijeveld jr.: 06-15005741

Kees Kraaijeveld sr.: 06-30439237

Annelies de Jong: 06-83897691

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer