Word nu lid
#
25 apr 2022;

Kennismaken met Carrera Recruitment BV…

Monique Walraven van OV de Noord is vrijdag 15 april op bezoek geweest bij Martijn de Vries, mede-eigenaar van Carrera Recruitment B.V., en nieuw lid van Ondernemers Vereniging de Noord. Zij zijn gevestigd op Nieuwland Parc 159 te Papendrecht.

Martijn de Vries en Steffie den Hartog zijn de oprichters van Carrera. Zij zijn op 16 april 2008, nu dus 14 jaar geleden begonnen met een visie; recruitment is mensenwerk en dat zal altijd zo blijven. Zij geloven in het aangaan van diepgaande relaties om zodoende kandidaten te bemiddelen, te coachen, te adviseren en ontzorgen. Zij focussen op een doelgroep en creëren graag een volggroep.  Binnen de Bouw, Techniek en Automotive sector zijn zij al jaren actief en is er een netwerk opgebouwd. Potentiële kandidaten die geloven waar zij in geloven in wat belangrijk is bij het zoeken naar een nieuwe baan.

Wat Carrera bijzonder maakt is dat zij geloven in een juiste Work-Life-Balance. Zij hebben opdrachtgevers die daar ook in geloven. Werkzoekenden vandaag de dag vinden meer zaken belangrijk dan alleen salaris en functie inhoud. Ontwikkeling, ontplooiing maar ook tijd voor zaken naast het werk wegen net zo hard mee.

Vanuit ons nieuwe pand op Nieuwland Parc creëren ze een prettige sfeer voor een goed gesprek en dat is de eerste stap richting een nieuwe baan.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer