Word nu lid
#
9 nov 2022;

Kennismaken met Andries….

Monique Walraven van OV de Noord is op bezoek geweest bij Andries de Rover, gevestigd op Nieuwland Parc 14B met het bedrijf EPC en nieuw lid van onze ondernemersvereniging.

EPC
In de dynamische en constant veranderende wereld van elektrische besturingsinstallaties onderscheidt Electronic Power Control (EPC) zich als dienstverlener in service, onderhoud, renovatie en nieuwbouw van elektrotechnische besturingsinstallaties. Door specifieke kennis, betrouwbaarheid, flexibiliteit en investeren in duurzame relaties voegt EPC waarde toe aan elektrotechnische installaties en besturingssystemen.

Electronic Power Control levert een effectieve en innovatie bijdrage aan de kwaliteit en continuïteit van uw infrastructurele objecten en scheepsinstallaties.

EPC – familiebedrijf
Electronic Power Control BV is in april 1998 opgericht door Dirk de Rover als bedrijf dat zich in eerste instantie richtte op de besturingen van dieselmotoren en scheepsinstallaties.
Anderhalf jaar later, vanaf september 1999, is EPC zijn activiteiten verder gaan uitbreiden en naast scheepvaart een extra tak gaan ontplooien in de infra(structuur). Sindsdien zijn besturingen van bruggen en sluizen/ vaarwegsignaleringen tot het specialismen gaan behoren.
In 2012 is Andries gestart bij EPC en in 2017 zijn de voorbereidingen begonnen voor het overnemen van het bedrijf van zijn vader Dirk, zodat deze volgend jaar van zijn welverdiende pensioen kan gaan genieten.

EPC – Leer-Werkbedrijf
Zij vinden het een uitdaging om studenten kennis te laten maken met de vakgebieden waarin zij werkzaam zijn. Binnen EPC zal er een persoonlijke begeleider ter beschikking worden gesteld die je het gehele traject zal begeleiden. Volg je een technische studie en ben je op zoek naar een interessant bedrijf om kennis te maken met de industriële automatisering, meld je dan!

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer