Word nu lid
#
9 jul 2019;

Graag stellen wij voor: Sissl

OV de Noord introduceert een nieuw lid: Sissl. Sissl ondersteunt bedrijven bij alle activiteiten die zij uitvoeren om de verkoop van producten en diensten te bevorderen, kortom: de marketing.

Onze kracht is het uitvergroten van de kracht van de ander

Marketing is tegenwoordig echter meer dan adverteren. Je verkoopt geen product of dienst, maar een gevoel of gedachtegoed en dat kunnen wij. Dit doen wij vanuit het idee dat passie en hard werken aan de basis liggen van succes. Elke onderneming is ooit begonnen bij een ondernemer met een doel. Door echt te luisteren, vinden we de unieke drijfveer die een zaak beweegt en die drijfveer gebruiken we vervolgens. Onze werkwijze komt eigenlijk neer op: “Eerst hart voor de zaak, dan hard voor de zaak”.

Wij zijn een jong bedrijf en een jong team en ieder van ons heeft zijn of haar eigen specialisatie binnen de mar- keting, communicatie, development of events. Ons idee is dat marketing pas krachtig is als je verschillende vormen combineert en dat kunnen wij samen. Zo kom je tot dat gevoel of het gedachtegoed dat een product of dienst naar een hoger plan trekt.

Ben je nieuwsgierig? Kom even langs of kijk op onze website www.sissl.nl.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer