Word nu lid
#
28 mrt 2022;

Een duurzaam bezoek bij Martijn….

Op donderdag 24 maart zijn Monique Walraven (OV de Noord) en Nina Verheij (stagiaire OZHZ) op bedrijfsbezoek geweest bij Martijn Onnink, eigenaar samen met zijn broer Gert-Jan, van De Mijl Vastgoed, waaronder De Mijl Business Center Alblasserdam, gevestigd aan Kelvinring 54 te Alblasserdam.

De Mijl
In een De Mijl Business Center huurt u een compleet ingerichte kantoorunit in een mooi kantoorpand. Uw auto kunt u gratis parkeren en samen met de andere ondernemers in het pand maakt u gebruik van de algemene ruimtes en vergaderkamers. Met een flexibel huurcontract en tegen een vaste prijs per maand waarbij alles is inbegrepen. Alle facilitaire zaken zijn geregeld. Van een veilige en snelle internetverbinding, tot het keurig schoonhouden van uw kantoor. Zodat u zich kunt concentreren op uw business!  U kunt kiezen uit kantoorunits in verschillende maten, ingericht met 2 tot 6 werkplekken.

U vindt De Mijl Business Center in Barendrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht. Op zoek? Kijk dan even op: De Mijl Business Centers

Ligging: 
De Mijl Business Center Alblasserdam is gevestigd aan de Kelvinring 54 op bedrijventerrein Vinkenwaard. Alle gebouwen aan de Kelvinring staan met hun voorkant naar de A15, dus je moet even om het pand heenrijden. Het is een zichtlocatie aan de A15.

De Mijl en duurzaamheid:
Afgelopen periode heeft er een grote transformatie van de gevels plaatsgevonden in Alblasserdam wat niet alleen heel mooi is maar ook weer een stukje verduurzaming opleverde. Op de foto ziet u hoe het was, en hoe het is geworden.

De Mijl Business Center Alblasserdam heeft het energielabel A ontvangen. Dat is een mooi resultaat en het gevolg van alle energiebesparende zaken die zijn doorgevoerd. Denk hierbij aan:

  • Wit dak zorgt voor minder opwarming 
  • Werkplekzonwering die heel goed koude en warmte buiten houdt
  • Warmte terug win ventilatiesysteem
  • Warmtepomp airco's individueel per kantoor regelbaar
  • 3M Thinsulate Climate control WindowFilm  op de grote ramen
  • Een compleet nieuwe buitenschil rondom heel het gebouw
  • HR-beglazing
  • Lichtkoepels met draaiende spiegels op zonne-energie
  • Kokend water kranen

Alle De Mijl Business Centers hebben een groen energielabel (A of B) en draaien op 100% Nederlandse Windenergie. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en een keurig onderhouden groenvoorziening rond het pand. Het terrein is ’s avonds extra beveiligd door de collectieve beveiliging en elektrisch bedienbare toegangspoorten. Het pand is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor de gebruikers.

Wederom weer een mooi en interessant bezoek geweest! Bedankt Martijn!

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer